Căutare Live

Mizează TOTUL pe ele! Iată care sunt ZILELE NOROCOASE din APRILIE pentru fiecare ZODIE

Aprilie începe cu Ziua Păcălelilor, dar continuă cu perioade excelente din punct de vedere al norocului pentru absolut toate zodiile. Important e să stiţi în ce zile soarta va fi de partea voastră

Aprilie începe cu Ziua Păcălelilor, dar continuă cu perioade excelente din punct de vedere al norocului pentru absolut toate zodiile. Important e să stiţi în ce zile soarta va fi de partea voastră.

Așadar ZILELE NOROCOASE în APRILIE pentru fiecare zodie par promițătoare și aducătoare de prosperitate și bucurie.

Berbec

Berbecii se vor bucură de NOROC în data de 18 aprilie. Această zi le va aduce NOROC atât pe plan afectiv cât și pe plan financiar. Nativii din zodia Berbec pot să aibă parte de evenimente care le vor aduce schimbări majore în bine în carieră, dar pot să aibe parte și de fericire în familie sau în cercul de prieteni.

Taur

Nativii din zodia Tauri sunt favorizați de astre în două zile din această luna. În 14 și în 20 aprilie, Taurii vor avea parte de NOROC ceea ce îi va binedispune și îi vor aduce într-o formă maximă.

Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de 11 aprilie le va fi aducătoare de NOROC. Nativii din această zodie își vor putea manifestă entuziasmul specific în această data, fiind favorizați de astre.

Rac

Între 20 și 24 aprilie, Răcii vor avea noroc în domeniul financiar. Orice dificultate vor întâmpina în acest interval, va fi soluționată cu ușurință.

VEZI AICI DETALII DESPRE RESTUL ZODIILOR

Mii de persoane afectate din cauza companiei RADET! Ce se întâmplă cu apa de la robinet... Veste proastă pentru ŞOFERI! Poliţiştii au făcut anunţul! Radarele vor surprinde NOI infracţiuni...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x