Antena Căutare

Raed Arafat, noi declarații despre imaginile surprinse în noaptea tragediei de la Colectiv: ”Nu vreau să intru în polemici!”

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, a reacționat în urma imaginilor surprinse în noaptea tragediei de la Colectiv și făcute publice la aproape patru ani de la incendiul în care au pierit 64 de persoane. 

După ce a spus că nu va comenta imaginile până nu vor trece alegerile prezidențiale, Raed Arafat s-a răzgândit și a făcut public un videoclip de 18 minute, în care a vorbit despre imginile de la dezastrul de la Colectiv.

Scandal în cazul Colectiv, la patru ani de la tragedie! Aroganța supremă ce i-a înfuriat pe supraviețuitori și pe rudele victimelor. „Se manifestă o senzație de teamă”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Nu doresc să intru în polemici mediatice. După ce am urmărit ce s-a întâmplat și noile ieșiri și speculații, am zis să clarific unele aspecte pe această cale, continuând de a refuza să merg la emisiuni sau la dezbateri, până la finalizarea campaniei prezidențiale sau până văd cum evoluează situația cu comemorarea tragediei de la Colectiv. Sper să fie înțelese, chiar dacă nu intru în detalii.”, a transmis Raed Arafat prin intermediul unui video postat pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, în videoclipul postat pe Facebook, Raed Arafat a redat conversația pe care a avut-o cu jurnalistul Cătălin Tolontan, despre care spune că nu-i răspunde la telefon, pentru că înregistrează conversațiile.

Filmări ascunse de la Colectiv, publicate la patru ani de la tragedie! Victime aflate în agonie, IGNORATE de salvatori! Picioarele răniților se bălăngăneau în gol! „Lasă-i în p**a mea”. Atenție, imagini tulburătoare!

”Miercuri am fost sunat de domnul Tolontan, personaj căruia eu nu-i răspund la telefon pentru că ştiu ca înregistrează şi umblă la declaraţii. L-am rugat să scrie ce doreşte de la mine”, spune şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, care povesteşte apoi că nu avea informaţii despre filmul publicat joi de Libertatea.

”Se doreşte creşterea nivelului emoţional până în data de 30 şi folosirea acestui lucru într-un sens sau altul, nu ştiu care e motivul. Cineva încearcă să crească la nivelul populaţiei furia şi nemulţumirea şi să o îndrepte împotriva unor instituţii şi unor persoane. Cred că unica soluţie e ca populaţia să se gândească foarte bine la ce găseşte pe FB şi mai ales la cel publică dl Tolontan şi să analizeze înainte să creadă şi să aştepte toate explicaţiile”, mai spune şeful DSU.

Pe aici se plimba Regele Ferdinand împreună cu Regina Maria. Munţii Aninei din judeţul Caraş-Severin au devenit mica Ve... Tricolorul românesc va fi arborat pe cel mai înalt vârf muntos din România, Vârful Moldoveanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x