Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul bărbatului de la Galați, care ar fi murit de COVID-19. Un medic rupe tăcerea: ”A făcut infarct! Doctorii s-au axat doar pe testare!”

Răsturnare de situație în cazul bărbatului din Galați, despre care s-a spus că a murit după ce a refuzat internarea. Mai exact, medicul Valentin Boldea, fost șef al DSP Galați, susține că acesta a murit în urma unui infarct. 

Răsturnare de situație în cazul bărbatului de la Galați, care ar fi murit de COVID-19. Un medic rupe tăcerea: ”A făcut infarct! Doctorii s-au axat doar pe testare!”
Răsturnare de situație în cazul bărbatului de la Galați, care ar fi murit de COVID-19. Un medic rupe tăcerea: ”A făcut infarct! Doctorii s-au axat doar pe testare!”

Bărbatul avea 45 de ani și a ajuns la Spitalul de Urgență din Galați după ce a fost infectat cu noul coronavirus. A refuzat, însă, internarea în spital, deși se simțea obosit și avea stări de amețeală. Două zile mai târziu, însă, starea lui de sănătate s-a deteriorat, iar în scurt timp a murit.

Deși inițial s-a spus că este primul pacient care a murit după ce a refuzat internarea în spital și tratamentul de specialitate, medicul Valentin Boldea a infirmat această teorie.

A refuzat internarea și a ajuns să respire cu ajutorul aparatelor, în trei zile. Mărturisirile dramatice ale unui bărbat: ”Mă țineam de pereți să ajung pe patul spitalului!”

„Ce spuneți de faptul că pe certificatul constatator al decesului completat după autopsie scrie infarct miocardic acut? Nu cumva la prima lui prezentare la UPU personalul s-a axat doar pe testarea COVID 19 și au omis să-i facă un consult cardiologic. Simptomele cu care s-a prezentat se întâlnesc și în debutul unui infarct miocardic. Cel mai probabil omul a plecat acasă cu un infarct în derulare pe care nu l-au diagnosticat. Deci se pare că nu omul a fost neglijent ci un sistem care își axează atenția doar pe COVID și uităm că oamenii vin la urgente și cu alte patologii”, a scris el pe o rețea de socializare.

Ba mai mult, potrivit Adevărul, trupul neînsufleţit al bărbatului de 45 de ani a fost introdus într-un singur sac pentru decedaţi şi nu în doi, aşa cum este procedura la bolnavii de COVID, iar morga spitalului a ataşat de sac un bilet pe care se menţiona ”COVID NEGATIV”.

Criza medicală se va adânci în toamnă, în România. Avertismentul unui medic: ”Avem doar 1.000 de doctori specialiști ATI. Va fi o problemă majoră!”

Record de îmbolnăviri cu noul coronavirus joi, 16 iulie

Până joi, 16 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 777 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, din aproximativ 19.000 de teste efectuate.

Astfel, numărul total de îmbolnăviri a ajuns la 35.003. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.335 au fost externate, dintre care 22.189 de pacienți vindecați și 2.146 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Ce s-a întâmplat cu oamenii injectați cu „cel mai promițător” vaccin pentru COVID-19! Adevărul, dezvăluit! „Unii au avut aceste reacții adverse”

Totodată, până în prezent, 757 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Până astăzi, 1.971 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Admitere Academia de Poliție 2020. Au început înscrierile: Calendar, număr de locuri disponibile și condiții de recrutar... Focar după focar în România! 11 oameni depistați cu Covid, după ce au participat la un eveniment unde s-ar fi transmis v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x