Antena Căutare

Revelion 2019. Ce să nu faci Ajun și în noaptea de Anul Nou! Aduce mare ghinion în 2019

Revelion 2019. Ajunul de Anul Nou, nopatea de Anul Nou, dar și ziua de 1 ianuarie 2019 abundă în tradiții și supertiții, aducătoare de noroc sau ghinion. Iată ce nu trebuie să faceți în aceste zile, pentru ca Anul 2019 să vă meargă numai bine.

Revelion 2019. Ce să nu faci Ajun și în noaptea de Anul Nou! Aduce mare ghinion în 2019
reveleio si anul nou 2019 traditii superstitii

Revelion 2019. Ajunul de Anul Nou, nopatea de Anul Nou, dar și ziua de 1 ianuarie 2019 abundă în tradiții și supertiții, aducătoare de noroc sau ghinion. Iată ce nu trebuie să faceți în aceste zile, pentru ca Anul 2019 să vă meargă numai bine și să vă ferească de pagube.

Revelion 2019 Tradiții și superstiții de Anul Nou. Sub nicio formă nu trebuie să măturați în Ajun și de Anul Nou pentru că alungați bogăția și atrageți ghinionul.

Anul Nou Tradiții Superstiiții. Nu scoateți absolut nimic din casă, nici măcar gunoiul, pentru că se aruncă și prosperitatea. Totodată, nu e indicat să dați lucruri în Ajun de Noul an pentru că veți avea casa goală și în anul care vine, iar pe ușă nu va mai intra norocul, ci paguba.

Revelion 2019. Cine spală rufe, va avea parte de rău tot anul, iar cine va folosi foarfecele, se spune că își va tăia bunăstarea și iubirea. De asemenea, se spune că persoana care va cheltui bani în Ajun de Anul Nou sau în prima zi din 2019, va duce lipsa acestora tot anul.

Anul Nou. Tradiții despre bani. Nu intrați în Noul An cu datorii, pentru că veți avea de dat bani tot anul.

Nu dormiți în noaptea de Anul Nou, pentru că veți somnoroși și apatici tot anul care vine. O altă datină spune că în Ajunul Anului Nou trebuie să aveți mereu în buzunar câteva boabe de grâu, pentru a fi ferit de foamete tot anul.

Copiii care se nasc în Noaptea de Anul Nou vor avea noroc toată viața. Tot pentru noroc, belșug și sănătate, masa trebuie să fie îmbelșugată, iar oaspeții îmbrăcați la țol festiv. Pentru fericire în dragoste, nu uitați să purtați culoarea roșie.

De asemenea, o bine cunoscută superstiție spune că prima persoană care va trece pragul casei în prima zi din an ne va influența tot anul. Conform tradiției, persoanele cu părul blond sau roșcat aduc ghinion în timp ce cele brunete aduc noroc. De asemenea, dacă prima persoană care intră în casă este bărbat, anul va fi plin de noroc, în timp ce dacă femeile intră primele, acesta va fi plin de ghinion.

Autostrada Ploieşti - Comarnic- Brașov are o dată de finalizare! Anunțul a fost făcut în această seară: „Nu aş vrea să f... La mulți ani, 2019. Când se merge cu Plugușorul in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x