Antena Căutare

Slujbele din biserică, la maxim! Cum s-au răzbunat locuitorii unui sat: „Nu mai faceți gălăgie cu c****urile voastre!”

Slujba difuzată la boxe i-a scos din minți pe locuitorii unui sat din Maramureș. Oamenii au lăsat un mesaj explicit pe pereții lăcașului de cult.

Slujbele din biserică, la maxim! Cum s-au răzbunat locuitorii unui sat: „Nu mai faceți gălăgie cu c****urile voastre!”
Slujbele din biserică, la maxim! Cum s-au răzbunat locuitorii unui sat, deranjați de „poluarea fonică”

Preoții unei biserici din localitatea Tăuţii Megherăuş, din Maramureș, au primti un mesaj din partea unor săteni: să nu mai facă gălăgie cu slujbele difuzate prin intermediul boxelor.

Mesajul scris pe peretele lăcașului de cult a fost fotografiat și postat pe Facebook.

„O perioadă oamenii au îndurat. Nu dădea bine să te iei de Biserică că ţi-era frică că te bate Dumnezeu. Sau Părintele, sau enoriaşii mai cucernici.

Cei care comentau sau rugau preoţii să mai taie volumul Sfintei Liturghii li se replica că majoritatea oamenilor se bucură să aude dumnezeieştile cântări şi să-şi pună termopane dacă nu le place.

Citește și:

„Masca nu ajunge! OBLIGATORIU de știut!!!” Medicul Monica Pop, avertisment dur: „Pericol de contaminare! Un lucru puțin cunoscut de public”

Iată că într-un orăşel din apropierea oraşului Baia Mare, Tăuţii-Măgherăuş, unde enoriaşii se săturaseră să tot asculte slujbele la difuzor, dat la maxim (se auzea şi la 2 km distanţă), cineva, cu simţ civic, probabil personificarea furiei întregului cartier, a lăsat un mesaj pe Sf. Lăcaş”, a scris Radu Oltean pe contul său de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Răzbunarea localnicilor a ajuns i în atenția polițiștilor.

„La data de 3 mai, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi că peretele exterior al unei biserici din oraş a fost distrus.

Citește și:

Bianca a fost infectată 74 de zile cu noul coronavirus. Românca i-a uimit pe medicii din Italia: „Este un record. Trebuie să înțelegem cum a fost posibil”

Verificările efectuate au relevat că în noaptea de 2 spre 3 mai, persoane necunoscute au scris cu vopsea albă diferite mesaje pe peretele exterior al bisericii de lemn.

Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1.500 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale”, transmite IPJ Maramureş, citat de ZiarMM.

Buzău: 14 persoane din Râmnicelu, între care cinci angajaţi ai Primăriei, confirmate cu coronavirus / Toţi angajaţii ins... Când vom găsi Euthyrox în farmacii? Ministrul Sănătății, noi promisiuni și anchete: „Se aduce același stoc ca înainte de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x