Antena Căutare

Patru români infectați cu noul tip de coronavirus. Medic UPU, apel către populație: ”Măsurile de prevenție trebuie respectate cu sfințenie!”

O a patra persoană a fost diagnosticată cu noul tip de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat din Timișoara, care a intrat în contact cu femeia infectată zilele trecute. Tudor Ciuhodaru, medic UPU, a lansat un nou apel către populație pentru ca măsurile de prevenție să fie respectate. 

Potrivit Antena 3, Tudor Ciuhodaru, medic UPU, susține că pericolul privind coronavirusul nu a trecut, iar oamenii ar trebui să respecte cu strictețe măsurile de prevenție.

”La nivel european sunt măsuri fără precedent. În Parlamentul European s-a interzis timp de trei săptămâni intrarea oricărei alte persoane care nu are legătură cu activitatea parlamentară.”, a declarat el.

Încă un caz de coronavirus în România. Pacientul infectat cu Covid-19 se află în Timișoara

De asemenea, el a precizat că la nivel european s-au luat măsuri drastice, pentru a preveni creșterea numărului persoanelor infectate.

”Vă reamintesc că am cerut, în plenul Parlamentul European, să fie finanțată corespunzător și prioritate europeană redeschiderea Institutului Cantacuzino.

Are 98 de ani și a doborât coronavirusul! Cel mai bătrân pacient cu COVID-19 din China s-a vindecat - Foto

E important să ai un loc unde să poți face vaccinuri sau să ai o fabrică de materiale sanitare în situații de criză din punct de vedere epidemiologic”, a mai spus Ciuhodaru.

Alertă cu bombă la o bancă din Capitală! Un bărbat ar fi auzit o discuţie din care reieşea că acolo se află un dispoziti... Ministrul Agriculturii: Am găsit în câteva judeţe dezastru legat de fraudare de fonduri pe lucrări fictive. Am găsit şi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x