Căutare Live

Un nou drog face ravagii în rândul tinerilor: „Mă rupe, ești nebun la cap!?” Substanțele, vândute în preajma liceelor

Droguri cu efect devastator. Câțiva tineri povestesc efectele șocante ale unui nou amestec de substanțe interzise. Cei nrocoși s-au trezit în spital. Alții au fost găsiți, pe străzi, de jandarmi.

Informații șocante ies la iveală dintr-un dosar de trafic de droguri din Argeș. Martorii de la dosar - clienții dealerilor au povestit că au ajuns la spital după ce au consumat stupefiante de la inculpați.

„În urma consumului acestor etnobotanice am intrat într-un somn foarte adânc și m-am trezit internat în cadrul Spitalului Sfântul Spiridon din orașul Mioveni unde mi s-a explicat că nu puteam fi trezit din somn lucru care a alertat familia.”

În ce condiții vom putea ieși la terase? Cine va putea sta la aceeași masă? Alexandru Rafila, despre viața după 1 iunie

Un alt episod este povestit de trei adolescenți, găsiți leșinați de jandarmi.

„După consum, toți trei am adormit aproape în stare de inconștiență. La un interval de timp, nu pot aprecia cât, am fost treziți de un echipaj de jandarmi care a efectuat o percheziție autovehicului și au găsit etnobotanicele cumpărate mai devreme.”

Ce festivaluri și concerte vor fi interzise, în România, pe toată durata verii! Ministerul Culturii, informații de ultimă oră

Traficanții vindeau drogurile în preajma liceelor, potrivit unor surse.

„Ți-am dat, iar stai trei zile, nu mă mai suni trei zile, ești nebun?! Asta e tare pe bune, ești nebun la cap? Chiar e tare, să-mi bag ****, mă rupe și pe mine.

Și diseară mă duc să-mi facă unul marfă pentru mâine. O să iau mai tare, să moară familia mea! O iau mai tare că vreau cred că dau două-trei zile să-mi fac 15-20 de milioane. N-am ce să fac, ești nebun!

Și mi-a zis unu diseară că mi-a ajuns caramba. Mi-a zis ălă că mi-a luat-o și că mă așteaptă. am trei grame de caramba și mă duc să-mi fac 15-20 de grame”, se arată în dosarul cauzei.

Apel urgent pentru introducerea educației sexuale în școli: „Copiii se protejează prin informație, nu prin frică! Avem cele mai multe mame minore din UE”

Printre cei acuzați de trafic de droguri se numără și fiul unei judecătoare din Argeș, aflat în arest la domiciliu. Acesta apare în interceptările procurorilor ca unii dintre principalii furnizori de astfel de substanțe.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus, din Antena 3.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Fostul ofițer MAI, cel care a infectat un spital întreg, se apără! Argumentele, halucinante: Există dovezi!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri