Antena Căutare

UPDATE Femeia care a intrat in coma dupa o operatie de lipoaspiratie a murit

Femeia care a ajuns in coma dupa o operatie de lipoaspiratie a decedat in aceasta seara.

UPDATE 19:30 Femeia, aflata in moarte clinica si tinuta in viata doar la aparate, a decedat in aceasta seara.

Femeia care a ajuns in coma dupa o operatie de lipoaspiratie a fost la un pas de moarte. Inima i s-a oprit minute bune, iar medicii au readus-o la viata, dar respira acum doar cu ajutorul aparatelor. Sansele sa-si revina sunt mici, spun ei. Iar familia ei este revoltata - il acuza in continuare pe medicul Calin Dobos de malpraxis. Si ei, dar si alti pacienti.

Desi nimeni nu ii da vreo sansa fetei, mama sa mai spera intr-o minune. Intreaga ei familie continua sa spere, ahiar daca primesc lovitura dupa lovitura. Inima femeii s-a oprit in aceasta dimineata. Iar medicii au resuscitat-o minute bune. Viata ei depinde acum doar de aparate.

“E clar ca este vorba despre un agent infectios destul de virulent”, spune dr. Lucica Georgica, purtator de cuvant Spitalul de Urgenta Galati.

Ca sa o salveze, nu au foarte multe solutii. “O ultima operatie e ultima posibilitate”, spune Daniel Ciuraru, fratele femeii.

Tot o interventie chirugicala a adus-o in aceasta situatie. Una aparent banala. S-a dus la medicul estetician Calin Dobos pentru o liposuctie. Dar a ajuns la spital cu o infectie care aproape a ucis-o. Oamenii sunt convinsii ca cel care a operat-o a gresit undeva. Si nu sunt singurii care acuza.

Gabrielei, care s-a operat de un chist la mana dreapta, medicul i-ar fi sectionat un nerv al degetului aratator, pe care acum nu mai poate sa-l miste.

“Mi-a spus ca ‘La ce ma asteptam?’, exact asa a fost exprimarea, trebuia sa ma uit la stiri ca se spune peste tot ca o interventie chirurgicala are diverse repercursiuni si te astepti la ce-i mai rau”, povesteste Gabriela, o fosta pacienta a medicului Dobos

Cazul a starnit comentarii aprinse si pe paginile de socializare. Iar cei care il acuza pe med, vor sa se faca dreptate. Deocamdata, familia pacientei care se lupta sa traiasca a depus o plangere la Colegiul Medicilor.

Economii de Ziua Indragostitilor: Buchetele de flori, mult mai ieftine in sere decat la florarii... Un politist a fost filmat in timp ce dormea in masina de serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x