Antena Căutare

Cum s-a îmbrăcat Andreea Naciadis, nașa lui Ianis Hagi și a Elenei, la nunta celor doi. Costel Naciadis, apariție elegantă

Andreea Naciadis, nașa lui Ianis Hagi și a Elenei, a îmbrăcat o rochie spectaculoasă la nunta celor doi. De asemenea, Costel Naciadis a făcut senzație cu apariția lui elegantă de la petrecerea de după cununia religioasă.

Galerie
Andreea Naciadis, nașa lui Ianis Hagi și a Elenei, a îmbrăcat o rochie spectaculoasă la nunta celor doi | Antena 1

Elena Tănase și Ianis Hagi au avut parte de o cununie religioasă extrem de emoționantă la Biserica Visarion din București, un loc de suflet pentru familia lui Gheorghe Hagi. Aceștia au fost însoțiți de cei doi nași: Andreea Naciadis și Cotel Naciadis.

Oamenii de acasă au urmărit cu mare atenție momentul în care tânărul fotbalist și soția lui au sosit în fața bisericii pentru a-și uni destinele. Elena Tănase a tăiat răsuflare invitaților cu o rochie de mireasă pe măsura așteptărilor.

Tânăra a îmbrăcat o ținută ce i-a pus într-o lumină bună cele mai frumoase părți ale corpului. De asemenea, aceasta a apelat la un machiaj discret ce i-a scos în evidență culoarea ochilor și tenul lipsit de imperfecțiuni.

Citește și: Cum și-a făcut apariția Gică Popescu la cununia religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Imagini de la Biserica Visarion

Și Ianis Hagi a încântat privirile tuturor cu un costum în două culori. Cei doi au pășit încrezători și cu mari emoții către locul în care au spus cel mai hotărât „Da” în fața lui Dumnezeu. Toate imaginile de la slujba religioasă au fost transmise live în exclusivitate pe posturile Antena.

Nici nașa cuplului, Andreea Naciadis, nu a trecut neobservată la biserică. Aceasta a îmbrăcat o rochie spectaculoasă de un roz aprins. Ținuta lungă și cu crăpătură pe picior i-a evidențiat talia de invidiat. De altfel, și nașul a captat atenția cu costumul său de un albastru închis.

Ce rochie a îmbrăcat Andreea Naciadis, nașa Elenei Tănase și a lui Ianis Hagi, la petrecerea de după cununia religioasă. Cum și-a făcut apariția nașul, Costel Naciadis

Ianis Hagi și Elena Tănase au decis să organizeze petrecerea de după cununia religioasă într-un loc de vis: Domeniul Știrbey. Aceștia au ales cu mare grijă aranjamentele florale și meniul, iar o armată de oameni au muncit din greu ca eveniment să iasă perfect.

În locație au fost așteptați peste 700 de invitați, printre care se numără și personalități mari din industria sportului precum Gică Popescu, Cristi Chivu, Ilie Dumitrescu și Ilie Nastase. Mirii au ales să își schimbe ținutele pentru petrecere. La fel s-a întâmplat și în cazul nașilor.

Citește și: Cum arată rochia de mireasă purtată de Elena Tănase la ceremonia religioasă. Ianis Hagi, chipeș într-un costum elegant

Toți cei aflați la superbul eveniment au avut parte de o surpriză de proporții atunci când Elena Tănase și nașa ei, Andreea Naciadis, au apărut în două rochii spectaculoase. Soția lui Costel Naciadis a apelat la o piesă vestimentară extrem de frumoasă.

Nici nașul, Costel Naciadis, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a purtat un costum elegant ce i s-a potrivit de minune.

Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis și a Elenei Hagi

Antena are drepturi exclusive de difuzare a celor mai importante momente de la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Hagi de duminică, 14 iulie 2024. Imaginile în exclusivitate, atât de la cununia religioasă, cât și de la petrecerea care are loc la Domeniul Ştirbey, sunt transmise de către posturile Antena astăzi.

Cum și-a făcut apariția Gică Popescu la cununia religioasă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Imagini de la Biserica Visa... Kira Hagi, cu lacrimi în ochi la cununia religioasă a fratelui său cu Elena Tănase. Cum a fost surprins Gheorghe Hagi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc!
Insula Iubirii Sezonul 8, 21 august 2024. Andrei Rotaru și ispita Diandra, ipostaze intime în baie: Te iubesc! Miercuri, 21.08.2024, 20:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x