Live acumMarea Unire ZU
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Dansul care face istorie la Jocurile Olimpice 2018. După 20 de ani au luat aurul olimpic și au încins gheața cu mișcările lor sexy

Sunt patinori de performanță. Timp de 20 de ani, au contat doar el și ea. Numai ei știu cât au muncit pentru ceea ce au acum: aurul olimpic la Jocurile Olimpice de Iarnă. Chimia dintre ei, momentul absolut istoric, ambiția și norocul i-au făcut celebri. Ei sunt Tessa Virtue și Scott Moir.

Sunt patinori de performanță. Timp de 20 de ani, au contat doar el și ea. Numai ei știu cât au muncit pentru ceea ce au acum: aurul olimpic la Jocurile Olimpice de iarnă. Chimia dintre ei, momentul absolut istoric, ambiția și norocul i-au făcut celebri. Ei sunt Tessa Virtue și Scott Moir.

Este posibil să nu fi auzit de ei până acum, cu toate că sunt cunoscuți în lumea patinajului artistic. Nu trebuie să fii patinator sau să îți placă acest sport pentru ca momentul creat de ei la Pyeongchang, Coreea de Sud, să te lase cu gura căscată.

Perechea canadiană Tessa Virtue şi Scott Moir a câştigat medalia de aur în proba de dans, scrie News.ro. Tessa Virtue şi Scott Moir au obţinut 206.07 puncte şi au câştigat al doilea titlu olimpic, după cel de la Vancouver, din 2010. Canadienii au câștigat și competiţia pe echipe și astfel au devenit cei mai medaliaţi sportivi din istoria patinajului artistic la Jocurile Olimpice de Iarnă.

Sportivii au dat naștere și la câteva discuții în competiția din Coreea. Potrivit specialiștilor, anumite mișcări nu erau potrivite pentru un astfel de concurs. De aceea, ei au fost nevoiți să le elimine din momentul lor, dar iată că în cele din urmă au ieșit învingători.

Dansul care face istorie la Jocurile Olimpice 2018. După 20 de ani au luat aurul olimpic și au încins gheața cu mișcările lor sexy

Tessa și Scott au fost parteneri timp de 20 de ani. Iată un video de pe vremea când erau la început. De atunci de vedea că au potențial.

#tbt #throwback #VirtueMoir #XX

A post shared by Tessa Virtue (@tessavirtue17) on

Momentul lor de aseară de la Jocurile Olimpice de iarnă a fost extrem de apreciat, iar acest lucru nu miră dacă privim imaginile.

Recomandari