Antena Căutare

FOTO! F1: "W03", noul monopost MercedesGP

MercedesGP a lansat, marti, noul monopost “W03” sezonul 2012 al Formulei 1. Prezentarea a avut loc in paddock-ul circuitului de la Barcelona, inainte de inceperea celei de-a doua sesiuni de teste din aceasta iarna. "W03" este modelul cu care constructorul german vrea sa revina in lupta pentru suprematia din Formula 1.

Designul noului monopost include deja-celebrul nas coborat cu aspect inestetic la fel ca toate celelalte echipe cu exceptia celor de la McLaren. Totusi, solutia adoptata de Mercedes AMG este diferita si mai eleganta decat cele introduse de alte echipe rivale.

"Avem mari sperante de la noul sezon, ne dorim ca monopostul sa se ridice la nivelul asteptarilor", a declarat Michael Schumacher.


Echipa mizeaza pe o conducere tehnica schimbata radical pe parcursul anului trecut, care ii include pe Bob Bell (Renault), Aldo Costa (Ferrari) si Geoff Willis (Williams, BAR si Red Bull).

In 2011, MercedesGP s-a clasat pe pozitia a IV-a in clasamentul constructorilor, cu 165 de puncte acumulate. In ierarhia pilotilor, Nico Rosberg s-a situat pe 7 (89 de puncte), iar Michael Schumacher pe 8 (76 de puncte).

sursa foto: mercedes-amg-f1.com

Liga Campionilor: Real Madrid si Chelsea lupta pentru un loc in sferturile de finala... Antena 1 transmite amicalul Romania - Uruguay, miercuri, 29 februarie, ora 20:30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x