Antena Căutare

Între timp, prin Spania: antrenorul unei echipe care a câştigat cu 25-0 a fost dat afară! "Nu se face aşa ceva niciodată"

În România, antrenorii sunt schimbaţi pe bandă rulantă pentru lipsa rezultatelor. Pare normal. Tot în România, tehnicienii de la copii şi juniori îşi înjură elevii şi îi ameninţă cu bătaia. Între timp, în Spania, se întâmplă nişte lucruri ciudate... pentru noi.

În urmă cu ceva timp, băieţii de la echipa U11 a lui Serrano au câştigat cu 25-0 meciul cu Benicalap C. Ce s-ar mai fi încins grătarele pe la noi, ce s-ar mai fi dat la maximum boxele să se audă mai bine o manea frumoasă. Nu şi la ei.

Imediat după meci, antrenorul echipei care a câştigat (cu 25-0, să nu uităm!!!) a fost dat afară. Oficialii clubului au spus-o clar. "Noi credem la maximum în respectul pentru adversar, iar ceea ce s-a întâmplat în acest meci n-a avut nicio legătură cu politica noastră, tocmai din acest motiv antrenorul va pleca".

Deci, carevasăzică, o victorie cu 25-0, în care noi am fi văzut pe teren numai Messi şi Ronaldo, iar pe bancă numai Guardiola şi Mourinho, e taxată cu o concediere în Spania. Eh, poate d-aia oamenii de acolo sunt campioni mondiali şi europeni... pe la toate vârstele!

Soţia l-a dat de gol pe Instagram! Morata pleacă de la Real Madrid şi va bifa cel mai tare transfer al verii... Declaraţie ISTORICĂ dată de Şumudică: "Îmi doresc din suflet ca Steaua să câştige campionatul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x