Căutare Live

LPF: Desfăşurarea meciurilor care implică echipa FC Botoşani, oprită până la finalizarea anchetei epidemiologice

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a confirmat, vineri, că FC Botoşani a înregistrat un caz de coronavirus în cadrul stafului medical şi a precizat că până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz echipa botoşăneană nu va avea programate meciuri.

“Liga Profesionistă de Fotbal anunţă că joi, 11.06.2020, la ora 20.23, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC Botoşani ne-a comunicat că unul dintre membrii staff-ul medical a fost depistat pozitiv la a patra testare COVID-19, făcută în ziua precedentă.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului si Ministerul Sănătăţii şi până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfăşurarea meciurilor care implică echipa FC Botoşani”, se arat într-un comunicat al LPF.

FC Botoşani ar fi trebuit să joace astăzi cu Universitatea Craiova, în deplasare, în play-off-ul Ligii I.

Sursa : news.ro

Iftime: I-au dat afară pe jucători din hotel ca pe nişte borfaşi şi i-au trimis cu antemergător la Botoşani deşi nu au a... Formula 1: GP-urile din Azerbaidjan, Singapore şi Japonia, anulate...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri