Căutare Live

Preşedintele Barcelonei îl distruge pe Neymar! "Ar trebui să înveţe de la Messi sau Iniesta ce înseamnă loialitatea"

Preşedintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat, luni, că a raportat la UEFA transferul lui Neymar la Paris Saint-Germain, precizând că jucătorul a ales să plece, dar modul în care a făcut-o nu a fost corect

"Neymar a ales să plece, dar modul în care a făcut-o nu a fost corect. Sunt diverse moduri în care poţi face lucrurile, nimeni nu poate fi mai mare ca un club, astfel că am raportat mişcarea la UEFA. Ne gândeam că există posibilitatea ca Neymar să vrea să plece şi de aceea am mărit clauza de reziliere a contractului.

Vom cheltui cei 222 de milioane de euro cu înţelepciune, îi vom folosi să îmbunătăţim acest club. Suntem într-o poziţie favorabilă să transferăm jucători. Barcelona este un club cu 118 ani de istorie, cu mari jucători şi cu peste 140.000 de socios. Este un club care ne aparţine nouă, nu unui emir sau unui oligarh. Loialitatea arătată de Leo Messi sau de Andres Iniesta ar trebui să fie un exemplu”, a declarat Bartomeu.

  • Săptămâna trecută, Neymar a semnat un contract cu PSG până la 30 iunie 2022. Brazilianul a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după ce PSG a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro pentru a-l lua de la FC Barcelona.

Transferul lui Neymar a fost criticat de liga spaniolă de fotbal, LaLiga, care consideră că PSG nu respectă regulamentul "fair-play financiar" al UEFA.

Sindicatul internaţional al fotbaliştilor profesionişti (FIFPro) a cerut Comisiei Europene să deschidă o anchetă în privinţa transferului lui Neymar de la FC Barcelona la Paris Saint Germain, pentru suma record de 222 milioane de euro.

FIFPro cere CE să învestigheze "fluxurile de bani ce reprezintă sumele de transfer pe teritoriul european, în scopul de a înţelege impactul lor asupra echlibrului concurenţial în regiune"

Florentino Perez i-a liniştit pe fanii Realului: "Nu-l vând pe Ronaldo nici măcar dacă-mi dau preţul în kilograme d... Gata, i-a făcut tactica lui Dică! Becali a spus în direct la TV cum va juca FCSB cu Sporting: "Asta vom face, altfe...
Ultimele știri