Antena Căutare

Rapid invinge pe CFR Cluj, dupa 0-2 la pauza! Meci cu noua goluri intre Astra si Concordia Chiajna

Meci nebun in Giulesti! Rapid a intors incredibil rezultatul cu CFR Cluj, dupa ce a fost condusa cu 2-0 la pauza si a ramas in inferioritate numerica. Golurile giulestenilor au fost inscrise de Ilijoski si Grigore cu o "dubla", respectiv Ronny si Maftei. Ploaie de goluri la Ploiesti, Astra a invins pe Concordia cu 6-3, in timp ce Otelul continua seria meciurilor fara victorie.

Primul derby al etapei a avut doua reprize complet diferite. In primul mitan, ardelenii au facut legea pe teren, profitand si de erorile portarului Pecanha, care a gresit la ambele goluri inscrise de Ronny si Maftei. Meciul a mers din rau in mai rau pentru Rapid. In minutul 28, Oros a fost eliminat dupa un gest stupid, la adresa lui Nicoara, pe care l-a lovit cu piciorul.

Ioan Ovidiu Sabau a mutat inspirat dupa pauza, introducandu-i pe teren pe Nicolae Grigore si Romeo Surdu. Imediat dupa reluarea jocului, Ilijoski a redus din diferenta cu un sut pe sub Felgueiras, din careul mic. Tudor a acordat un penalty destul de usor pentru giulesteni, la contactul intre portarul Felgueiras si Surdu, iar Grigore a restabilit egalitatea. Suporterii giulesteni, care la pauza au cerut demisia antrenorului Sabau, au sarit in aer in minutul 69, dupa ce Grigore a dus Rapidul in avantaj.

Desi au evoluat superioritate numerica, ardelenii nu au mai reusit sa-si creeze mari ocazii la poarta lui Pecanha. Pe final echilibrul numeric s-a restabilit, dupa ce Vass s-a accidentat, iar Ioan Andone epuizase schimbarile.

In urma acestui rezultat, gazdele raman neinvinse in Liga 1, in timp ce CFR trebuie sa reflecte serios inainte de partida decisiva cu Basel, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Au evoluat echipele:

Rapid:
Pecanha - Roman, Oros, Glauber, Bozovici - St. Grigorie (Surdu '59), Pavlovici, Teixeira, Goga (Milisavljevici '46) - Herea (N. Grigore '46), Ilijoski Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto (Panin '73), Diogo, Maftei, Piccolo, Sepsi - Hora (Sougou '54), Vass, Godemeche, Nicoara - Ronny (Pedro '29). Antrenor: Ioan Andone.

sursa foto: gsp.ro


Scor de tenis la Ploiesti

Astra s-a impus la scor de tenis in fata formatiei Concordia Chiajna, 6-3, intr-un meci disputat la Ploiesti. Golurile invingatorilor au fost marcate de Belica '6 (autogol), Ivanovski '8, '27, '70 si Fatai '19, '38. Pentru Concordia au inscris Ghionea '14, Pana '69 si Lung '80 (autogol).


Otelul, fara victorie de cinci meciuri

Otelul Galati a ajuns la cea de-a cincea parida fara victorie in Liga 1, remizand pe teren propriu cu Gloria Bistrita, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Stromajer '64 pentru Otelul, respectiv Markisio '29 pentru Gloria.

Etapa viitoare galatenii joaca in Bucuresti, cu Steaua, in timp ce Gloria Bistrita primeste pe teren propriu vizita uneia dintre combatantele in evitarea retrogradarii, CSMS Iasi.

Premier League: Robin Van Persie, primul gol la Manchester United. Accidentare teribila pentru Rooney!... Selectionerul Kuwaitului, sarbul Goran Tufegdzic, in stare critica. A fost impuscat in piept de un vecin de 86 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x