Căutare Live

VIDEO! A dat un "rosu" si a primit pumni! Un arbitru a fost agresat de catre un jucator la un meci din Liga a 5-a!

Fotbalul romanesc a luat-o razna. Dupa ce Nae Manea a aruncat cu targa pe teren, un arbitru a fost luat la pumni la un meci de judet din liga a 5-a. S-a intamplat la Oltenita, la partida dintre echipa locala si Viitorul Soldanu.

La 5-1 pentru Oltenita, arbitrul i-a dat al doilea galben pentru proteste unui jucator de la Soldanu , iar de aici a inceput scandalul. Jucatorul eliminat si-a facut singur dreptate. L-a fugarit pe arbitru si i-a dat cateva crosee in uralele publicului.

Primera Division: Mallorca - Real Madrid 0-5/ Cristiano Ronaldo si Higuain au reusit cate o "dubla"... Presa franceza nu-l iarta pe Mutu, dupa Lorient - Ajaccio 4-4! "Briliantul" a fost "omul negru" pent...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri