Antena Căutare

Un restaurant belgian a devenit cel mai bun din lume. Uite ce preparate serveşte

Restaurantul cu trei stele "Hof van Cleve" din Kruishoutem (Flandra, Belgia) al lui Peter Goossens a obţinut o nouă distincţie de prestigiu, de această dată de la influentul site culinar WBP Stars.

Restaurantul cu trei stele "Hof van Cleve" din Kruishoutem (Flandra, Belgia) al lui Peter Goossens a obţinut o nouă distincţie de prestigiu, de această dată de la influentul site culinar WBP Stars: acesta l-a desemnat cel mai bun restaurant din lume în cel mai recent Top 60, informează Agerpres.

În acest clasament, el le devansează pe cele două referinţe absolute în gastronomie "El Cellar De Can Rocca (din Girona, Spania, locul al doilea) şi "L'Hôtel de Ville" (Lausanne, Elveţia, locul al treilea).
Restaurantul "Hof van Cleve" "atinge un asemenea nivel de excelenţă, imaginaţie, geniu, inteligenţă, clarviziune, dispune de o atât de înaltă măiestrie şi asigură o primire atât de călduroasă încât toţi ar trebui să îi calce pragul într-o bună zi... Bucătăria lui Peter Goossens îmbină perfect clasicul şi modernul, creativitatea şi tehnicile moderne.
Totul se concentrează în jurul produsului. La masă se servesc doar cele mai bune ingrediente, de o calitate ireproşabilă, iar pregătirea este aerisită şi foarte personală", precizează blogul culinar referindu-se la laureatul din acest an.
Cum să ai tenul perfect asemenea femeilor din Orient. Trucuri pe care le poţi face acasă... Laudă-l pe Ceaușescu și vei ajunge în pușcărie! Simbolurile și partidele comuniste vor fi interzise prin lege...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x