Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Avertizare ANM: Cod GALBEN de vânt puternic și ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a emis o noua avertizare de tip Cod Galben pentru trei judete din Romania. Prognoza meteo anunta intensificari temporare ale vantului si ninsori.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis o nouă avertizare de tip Cod Galben pentru trei județe din România. Prognoza meteo anunță intensificări temporare ale vântului și ninsori.

Vremea 15 ianuarie

Potrivit vremea.ro, marți vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, iar ninsorile vor continuă să cadă în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și cu totul izolat în nordul Olteniei și al Moldovei. În vestul Carpaților Occidentali și în sudul Maramureșului se va depune un strat nou de zăpadă de până la 15-20 de centimetri. Vântul va suflă tare în sudul Olteniei și pe litoral și slab până la moderat, cel mult moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi situate în general între -7 și -2 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), -2…3 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Moldova (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei) și 1-5 grade în Dobrogea.

În zona montană, vremea va fi închisă, vântul va sufla în rafale de 65 – 80 km/h și temporar va ninge, mai ales noaptea de marți spre miercuri, în special în Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali și nordul Carpaților Orientali.

Avertizare ANM. Meteo 15 ianuarie

Valabil de la : 15-01-2019 ora 10:10 până la : 15-01-2019 ora 14:00

In zona : Județul Constanta: zona de litoral;
Județul Constanta: Hârșova, Cogealac, Ciobanu, Crucea, Ghindărești, Seimeni, Topalu, Gârliciu, Pantelimon, Târgușor, Siliștea, Saraiu, Horia, Grădina, Vulturu;
Județul Tulcea;

Se vor semnala : intensificări temporare ale vântului, cu rafale de 55 - 65 km/h
Fenomene asociate : ninsoare, în general slabă cantitativ

Recomandari