Antena Căutare

Informare meteo de vreme severă! ANM anunță ninsori abundente și vânt puternic. Unde se va depune un strat consistent de zăpadă

ANM a anunțat că în perioada 6-8 decembrie 2023 iarna își va intra în drepturi și în toată țara sunt foarte mari șanse să ningă.

Oameni cu geci negre, mergând prin ninsoare, pe strada acoperită de un strat de zăpadă
Meteorologii au emis o informare de vreme severă pentru intervalul 6-8 decembrie 2023 | Antena 1

Începând cu seara zilei de 6 decembrie intră în vigoare o informare meteo de „vreme severă”. Cu precădere la munte și în Moldova vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În alte regiuni meteorologii anunță precipitații mixte, potrivit meteoromania.ro.

Informarea este valabilă în intervalul: 6 decembrie, ora 18 – 8 decembrie, ora 08.

Citește și: Cum va fi vremea până pe data de 10 decembrie 2023. Ce anunță meteorologii pentru perioada următoare. Prognoza detaliată pe județe

Informare meteo de vreme rea. Unde va ninge în următoarea perioadă

„În intervalul menționat vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, în extindere dinspre sud-vest. Local, îndeosebi în regiunile sudice, cantitățile de apă vor fi de 10...15 l/mp și izolat de 20 l/mp.

La munte și în Moldova vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. În celelalte regiuni, pe parcursul nopții de miercuri spre joi (6/7 decembrie) vor predomina ploile, apoi vor fi precipitații mixte. Izolat se va depune polei.

Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia și Dobrogea, cu viteze în general de 40...45 km/h.”, se arată în anunțul meteorologilor.

Citește și: Cum o să fie vremea de Crăciun. Ce anunț au făcut meteorologii pentru următoarea perioadă

De asemenea, ANM a emis o prognoză specială pentru București. În Capitală est eposibil să ningă în noaptea dintre 6 și 7 decembrie. În seara și noaptea dintre 7 și 8 decembrie vor predomina ninsorile.

Cum va fi vremea în București în intervalul 6-8 decembrie

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 06.12.2023 ORA 18:00 - 07.12.2023 ORA 08:00:

„Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații sub formă de ploaie, iar din a doua parte a nopții, posibil se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (rafale de 35...45 km/h). Temperatura minimă va fi de 0...1 grad”, se arată în anunțul ANM.

Citește și: S-au scumpit pârtiile autohtone. Pentru a se bucura de noul sezon, românii trebuie să scoată din buzunar mai mult decât în Austria

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 07.12.2023 ORA 08:00 - 08.12.2023 ORA 08:00:

„Valorile termice vor scădea, astfel că temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă de -2...0 grade. Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații mixte, apoi seara și noaptea vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat. Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice”, au precizat meteorologii.

Prognoza meteo 6 decembrie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 7 decembrie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x