Antena Căutare

Vremea 11 octombrie 2019. Temperaturile nu încetează să ne surprindă

Vremea se răcărește treptat pe parcursul zilei de vineri. Temperaturile scad în unele regiuni și vin ploile. Află prognoza meteo pentru București. Meteo 11 octombrie 2019.

Vremea se răcărește treptat pe parcursul zilei de vineri. Temperaturile scad în unele regiuni și vin ploile. Află prognoza meteo pentru București. Meteo 11 octombrie 2019.

Ce ne așteaptă vineri, din punct de vedere meteorologic, potrivit ANM.

Vremea 11 octombrie 2019. Valorite termice vor fi în scădere în regiunile suduce și estice. Temperaturile ajung, în aceste zone, în jurul celor normale pentru această perioadă a anului, iar în restul teritoriului ușor sub media lunii octombrie. Cerul va fi în jeneral înnorat, iar ploile vor apărea pe arii restrânse, în special în Carpații Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei și ușor mai ridicate pe litoral. Dimineața izolat va fi ceață.

Vremea București. Meteo 11 octombrie. De-a lungul zilei, vremea în București va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin și nu ne va aduce ploi până seara.Temperaturile maxime vor urca până la 21 de grade Celsius.

Meteo 7-13 octombrie 2019. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi local deficitar în sud-vestul țării dar și ușor excedentar în nordul extrem al teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Citește și:

Meteo 10 octombrie. Avertizare ANM: cod galben de vreme severă în două județe... Vara s-a întors doar pentru două zile! România, lovită de un val de frig în weekend. Zonele în care va ploua torențial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x