Antena Căutare

Vremea 12 octombrie 2019. Temperaturi între -5 și 25 de grade C

Vremea se încălzește în majoritatea regiunilor, însă în unele zone gradele Ceslius vor fi cu minus. Prognoza meteo pentru sâmbătă 12 octombrie 2019. Află cum va fi vremea în București.

Vremea se încălzește în majoritatea regiunilor, însă în unele zone gradele Ceslius vor fi cu minus. Prognoza meteo pentru sâmbătă 12 octombrie 2019. Află cum va fi vremea în București.

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) anunță că valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în toată țara.

Meteo România 12 octombrie. Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor, astfel că valorile termice vor fi apropiate și local chiar peste cele normale ale perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 15 grade, local mai scăzute în Transilvania, spre -5 grade în depresiunile din estul regiunii, unde se va produce brumă. Dimineața și noaptea, în zonele joase pe arii restrânse va fi ceață.(stirimeteo.com)

Vremea în București. Sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă în București, cu valori termice ce se vor încadra între 23˚C și Min: 8˚C. Vântul va sufla slab, cu 6 km/h dinspre V. Dimineața și noaptea, mai ales în zona preorășenească vor fi condiții de ceață.

Citește:

ANM: secetă mare în România! Zonele cele mai afectate de lipsa precipitațiilor... Vremea în weekend 12-13 octombrie 2019. Temperaturi de 25 grade C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x