Live acumFilm: Războiul stelelor - O nouă speranță
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Vremea 23 iulie 2019. După caniculă vin ploile și temperaturile scăzute

Meteo 23 iulie 2019. Vremea se schimba radical. Dupa canicula meteorologii anunta ploi, descarcari electrice si temperaturi sub normalul acestei perioade. ANM a emis un cod galben de vreme severa pana marti dimineata la ora 06. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Meteo 23 iulie 2019. Vremea se schimbă radical. După caniculă meteorologii anunță ploi, descărcări electrice și temperaturi sub normalul acestei perioade. ANM a emis un cod galben de vreme severă până marți dimineață la ora 06. Află cum va fi vremea în București.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) anunță temperaturi în scădere, sub normalul acestei perioade.

Vremea 23 iulie 2019. Vremea se va răci, iar valorile termice vor deveni uşor mai scăzute decât cele normale la această dată în Maramureş, în cea mai mare parte a Moldovei şi parţial în Transilvania şi în Muntenia, în timp ce în restul teritoriului se vor situa în jurul mediilor climatologice. Cerul va fi în mare parte noros, iar pe rimpul zilei se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în centrul, estul, sudul ţării, la deal, la munte şi doar izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 33 de grade în vestul şi sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 20 de grade.

Vremea București, meteo 23 iulie 2019. Marți, temperaturile în București scad brusc, fiind așteptate averse și furtuni cu fulgere, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Temperaturile coboară până la 28 grade C pe timpul zilei, iar pe timpul nopții sunt așteptate 16°C. Rafalele de vânt ating 30 km/h. Cantățile de apă ating 2 L/m² pe timpul zilei și <1 L/m² pe timpul nopții. La munte, instabilitatea atmosferică aduce furtuni și fulgere ziua și noaptea și temperaturi în scădere, de până la 21 grade C ziua.

Citește și: Meteo 22 - 28 iulie. Vremea se strică iar, reapare instabilitatea atmosferică

ANM: cod galben 22 - 23 iulie

În perioada 22 iulie, ora 18 – 23 iulie, ora 06, ANM anunță perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Vremea 22 - 23 iulie. În intervalul menționat în Muntenia și în sud-vestul Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 40 l/mp.

Notă: perioade cu instabilitate atmosferică vor mai fi până în dimineața zilei de miercuri (24 iulie), îndeosebi la munte, precum și în regiunile sudice și sud-estice.