Antena Căutare

Vremea în București 23 februarie. Ninsori, vânt puternic și condiții de ghețuș

Vremea in Bucuresti 23 februarie 2019. Prognoza meteo pentru sambata anunta precipitatii sub forma de ploie pe timpul zilei, iar pe timpul noptii precipitatiile se trasforma in lapovita si ninsoare. Meteo Bucuresti sambata.

Vremea în București 23 februarie 2019. Prognoza meteo pentru sâmbătă anunță precipitații sub formă de ploie pe timpul zilei, iar pe timpul nopții precipitațiile se trasformă în lapoviță și ninsoare. Meteo București sâmbătă.

Sâmbătă va mai ninge slab local în Oltenia, Moldova, Bărăgan și Dobrogea, în timp ce în restul regiunilor cerul va deveni variabil. Vântul va continuă să sufle tare în estul țării, moderat în vestul extrem și mai mult slab în restul teritoriului.Temperaturile maxime, în scădere accentuată față de ziua precedentă în toată țară, se vor situa în general între -7 și -2 grade în Transilvania și Maramureș, -2…3 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului) și -5…0 grade în Moldova. Dimineață zilei de sâmbătă va fi geroasă local îndeosebi în Transilvania, unde se vor înregistra minime de până la -15 grade Celsius.(vremea.ro)

Prognoza meteo pentru luna martie. Cum va fi vremea în prima lună de primăvară

Vremea în București. Meteo 23 februarie 2019

22.02.2019 ORA 08 - 23.02.2019 ORA 08

Vremea se va răci și va deveni vântoasă. Temporar se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, dar spre seară și noaptea se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul se va intensifica, astfel că, va avea viteze în medie de 55...65 km/h și vor fi condiții de ghețuș. Stratul de zăpadă nu va fi consistent. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de -7...-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

23.02.2019 ORA 08 - 23.02.2019 ORA 20

Vremea va fi deosebit de rece, iar vântul va mai avea temporar intensificări în prima parte a zilei, astfel că senzația de rece va fi amplificată. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului. Temperatura maximă va fi de -2...-1 grad.

ANM, avertizări meteo 22 februarie. Cod Portocaliu de vreme severă pentru următoarel ore... Alertă! Este Cod portocaliu de ninsori și vânt, în mai multe localități. Zonele afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x