Antena Căutare

Vremea 23 februarie 2019. Temperaturi în scădere și ninsori

Vremea 23 februarie 2019. Prognoza meteo pentru sambata anunta temperaturi in scadere accentuata fata0 de ziua precedenta in toata tara. Va constinua sa ninga slab si izolat. Afla cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea 23 februarie 2019. Prognoza meteo pentru sâmbătă anunță temperaturi în scădere accentuată față de ziua precedentă în toată țara. Va constinua să ningă slab și izolat. Află cum va fi vremea în București.

Sâmbătă va mai ninge slab local în Oltenia, Moldova, Bărăgan și Dobrogea, în timp ce în restul regiunilor cerul va deveni variabil. Vântul va continuă să sufle tare în estul țării, moderat în vestul extrem și mai mult slab în restul teritoriului.Temperaturile maxime, în scădere accentuată față de ziua precedentă în toată țară, se vor situa în general între -7 și -2 grade în Transilvania și Maramureș, -2…3 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în vestul Banatului) și -5…0 grade în Moldova. Dimineață zilei de sâmbătă va fi geroasă local îndeosebi în Transilvania, unde se vor înregistra minime de până la -15 grade Celsius.

Vremea în București. Meteo 24 februarie 2019

Potrivit ANM, vremea se va răci și va deveni vântoasă. Temporar se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, dar spre seară și noaptea se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul se va intensifica, astfel că, va avea viteze în medie de 55...65 km/h și vor fi condiții de ghețuș. Stratul de zăpadă nu va fi consistent. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de -7...-6 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

Vremea la munte. Prognoza meteo 24 februarie

Vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a intervalului. Vântul va continua să prezinte intensificări în prima parte a zilei, în special pe creste, unde va viscoli zăpada, iar senzaţia de rece va fi mult amplificată. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări la începutul intervalului îndeosebi în Carpaţii Orientali, unde izolat va nige slab.

Alertă meteo. România devine polul frigului din Europa. Vor fi temperaturi mai scăzute decât în Finlanda sau în Norvegia... ANM, avertizări meteo 22 februarie. Cod Portocaliu de vreme severă pentru următoarel ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x