Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Claudia Pavel, ținta glumelor deocheate: „Ne bucurăm și noi ochii aici în platou!”

În ediția din 3 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate! de la Antena 1, Claudia Pavel a făcut deliciul publicului prin prezența sa în platou, vedeta cucerindu-l, de-a dreptul, pe magicianul Robert Tudor.

nu te supăra frate Galerie
Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Claudia Pavel, ținta glumelor deocheate: „Ne bucurăm și noi ochii aici în platou!” | Captură Antena 1

Emisiunea Nu te supăra, frate! de la Antena 1 aduce pentru două echipe de vedete provocări surprinzătoare și întrebări extrem de interesante, menite să provoace inteligența tuturor, dar și imaginația. Așa s-a întâmplat și în ediția din 3 februarie 2023, când Claudia Pavel a avut parte de provocarea jocului după ce a aruncat cu zarul și a nimerit cifra doi. Iată cum s-a descurcat!

Citește și: Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Emilia Ghinescu a strălucit în platoul emisiunii. Detaliul observat la artista muzicală

Claudia Pavel este provocată să deseneze fără să ridice markerul de pe foaie la emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, ediția din 3 februarie 2023

Pepe a anunțat că echipa roșie are avantaj și a chemat-o pe Claudia Pavel să arunce cu zarul. Gazda emisiunii a avertizat-o pe vedetă că dacă îi va pica cifra doi, va cădea automat pe bulina neagră, fapt ce s-a și întâmplat!

Astfel, Pepe a rugat-o să își aleagă „pedeapsa”: un joc sau un Quiz. Cu zâmbetul pe buze și plină de viață precum ne-a obișnuit, Claudia Pavel a întrebat: „Care e mai fun?”, după care a ales jocul, semn că este adepta provocărilor.

Pepe a invitat-o să se alăture magicianului Robert Tudor, care a primit-o cu brațele deschise la propriu. După o sesiune bună de tachinări și complimente: „Măi, te-ai îmbrăcat senzațional! Mă bucur că ne bucurăm și noi ochii aici în platou. Arăți senzațional!”, acesta i-a explicat care sunt regulile jocului: „O să vezi un desen acolo, tu va trebui să îl reproduci!”./„Eu doar îl ridic!”, a spus, râzând, Claudia Pavel.

Vedeta nu prea s-a descurcat la proba desenatului, iar magicianul Robert Tudor nu i-a dat acordul de a avansa în cadrul jocului-vedetă al românilor: „Tu tot timpul te gândești la mai multe! Dar cercul ăsta nu e cerc, să știi! Îl aruncăm, nu mergem mai departe!”.

Cu toate acestea, momentul s-a lăsat cu râsete copioase, dar și cu replici picante: „Nu merge mai departe, dar eu o mai aștept la joacă, că îmi place tare mult de ea și mie-mi place joaca la fel de mult ca ei!”, a spus magicianul Robert Tudor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul!

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Citește și: Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Sanda Ladoși, apariție îndrăzneață într-o pereche de colanți cu imprimeu tigrat

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Tudor Ionescu de la Fly Project, provocat la un joc dublu. Cum mai arată după ce ... Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Emilia Ghinescu a strălucit în platoul emisiunii. Detaliul observat la artista mu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x