Antena Căutare

Aventura a ajuns la final! Raluka a câștigat ultima ediție a emisiunii „Poftiți la nea Mărin”, spre disperarea lui Liviu Vârciu!

Iată-ne ajunși și la finalul acestui sezon al emisiunii „Poftiți la nea Mărin”! Cosmin Seleși, Raluka, Ana Baniciu și Daniela Crudu au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a-l face mândru pe nea Mărin!

Peripețiile nu au întârziat să apară, căci vedetele au trecut prin tot soiul de provocări. Cine nu s-a amuzat când Liviu Vârciu a făcut show cântând la acordeon sau cine nu s-a speriat văzând cum conduce Daniela Crudu o mașină cu cutie manuală de viteze?

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au încercat să își facă pe cont propriu o afacere profitabilă, dar n-au avut parte de noroc și totul s-a transformat într-o joacă de-a șoarecele cu pisica atunci când fie au încercat ei să strice afacerea lui nea Mărin, fie au devenit victimele răzbunării acestuia!

La final, securea războiului a fost îngropată și totul s-a terminat într-o atmosferă de sărbătoare! Și verdictul lui nea Mărin a fost unul cât se poate de clar: dintre toate vedetele invitate, cel mai mult a muncit Raluka și ea a primit premiul de 2.000 de euro, spre disperarea lui Liviu Vârciu!

Cu lacrimi în ochi și regret că toată aventura a ajuns la final, vedetele au făcut destăinuiri emoționante! Intră pe pagina emisiunii „Poftiți la nea Mărin” ca să savurezi toate momentele speciale din show!

S-a terminat! Liviu Vârciu a îngropat securea războiului și a dat cărțile pe față! „Îl iubesc foarte mult pe nea Mărin”... Ultima ediţie „Poftiţi la Nea Mãrin”, lider de audienţã Raluka, despre premiul câştigat: „Voi împãrţi banii cu colegii m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x