Poftiți la circ 2020, ediția 3. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au cerut iertare în genunchi lui nea Marin. Ce i-au făcut

Episoadele conflictelor dintre nea Marin și Liviu și Andrei a continuat și în ediția 3 Poftiți la circ. Ajutoarele lui nea Marin au ajuns în postura de a-și cere iertare în genunchi de la „tăticuțul” lor.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

În ediția 3 Poftiți la circ Liviu și Andrei s-au ținut de pozne. Cei doi au fost puși de nea Marin să dea cu var copacii din grădina unei familii care a promis ca în schimbul serviciilor să ofere produse necesare la circul Bellucci.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu l-au stropit cu var pe nea Marin, în ediția 3 Poftiți la circ 2020

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au vrut să-i facă o „surpriză” neplăcută lui nea Marin și să-l stropească cu var. Zis și făcut, Liviu și Andrei au alergat spre nea Marin și l-au stropit din cap până în picioare cu var, iar, după cum era de așteptat, prezentatorul Poftiți la circ nu a lăsat lucrurile așa.

„M-au făcut de data asta din cap și până în picioare numai var. M-au făcut varză”, a explicat nea Marin.

„I-am dat cu ăla să-l feresc de gângănii. N-a sesizat dorința noastră de a-i face bine. El a luat-o pe supărare. Omu-i bun și pomu-i rău”, au glumit Liviu și Andrei.

A urmat apoi o adevărată cursă, nea Marin începând să-i alerge pe Liviu și Andrei:

„Și a început să ne alerge, să ne amenințe, nu poți să stai să iei bătaie”, a explicat Andrei Ștefănescu.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Prima bătaie luată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu de la nea Marin. Care a fost motivul

Cei doi s-au refugiat în casa celor la care lucrau, iar nea Marin, care cunoștea locuința, a blocat una dintre ieșiri cu o sapă. Apoi, nea Marin s-a înarmat cu doi lăsatari și a pornit la refugiul celor doi.

„Am fugit repede, am luat doi lăstari dintr-un pom, m-am dus prin față”, a explicat nea Marin.

Neștiind cum să scape din încurcătură, Liviu și Andrei au făcut un târg cu nea Marin:

„Îmi spălați hainele, spălați tot, veniți în genunchi și vă cereți iertare pentru tot ce ați făcut. Dacă vă cereți iertare pentru tot ce ați făcut e pace”, le-a spus nea Marin celor doi.

Liviu și Andrei i-au cerut iertare în genunchi lui nea Marin

Așadar, Liviu și Andrei s-au așezat în genunchi și au rostit în cor:

„Nea Marine, noi, Liviu și Andrei, ne cerem scuze din suflet că te-am dezinfectat și că ți-am dat pe picioare să nu se urce râmele”.

Nea Marin nu a fost mulțumit de scuzele celor doi, așa că le-a cerut să promită că nu-i mai ies din cuvânt:

„Promitem că nu mai facem decât ce ne spui tu”, au repetat Liviu și Andrei, cu degetele încrucișate, semn că spun o minciună.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Melodia pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o ascultă înainte să se întâlnească cu nea Marin

După scuze, Liviu și Andrei au început din nou să facă glume cu nea Marin, ceea ce nu i-a convenit deloc prezentatorului Poftiți la circ.

„Stăteai nemișcat, am crezut că ești copac, ai și gambele alea mari”, au spus cei doi, moment în care nea Marin a început să-l lovească pe Andrei cu lăstarii:

„Mi-a făcut numai zăbrele pe picioare și am fugit și eu pe unde am putut”, a explicat Andrei Ștefănescu în testiomonial.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii, Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri