Căutare Live

Jojo, prestație de senzație la Te Cunosc de Undeva! A cucerit juriul cu una dintre cele mai cunoscute piese ale Corinei Chiriac

Jojo a interpretat pe scena Te Cunosc de Undeva o piesă celebră din repertoriul Corinei Chiriac. "Îți mulțumesc" a fost pe buzele tuturor. Transformarea sa în celebra artistă a fost de-a dreptul impresionantă.

Jojo a devenit pentru o seară, Corina Chiriac, la Te Cunosc de Undeva

Cătălina Grama – Jojo a adus pe scenă nostalgia anilor '80, fiind pentru o seară Corina Chiriac. Fanii și-au amintit cu drag de melodia ''Îți mulțumesc’’, pe care Jojo a interpretat-o în ediția a 4-a a celui de-al 15-lea sezon al emisiunii Te Cunosc de Undeva.

Vedeta a mers la masa juriului, unde l-a determinat pe Aurelian Temișan să se implice în superbul moment artistic, cântând câteva versuri alături de ea. Însă cea mai impresionată a fost Ozana Barabancea.

Jojo a vrut să facă un moment perfect pentru Ozana Barabancea, fiindcă știa cât îi place Corina Chiriac.

Toți au fost numai un zâmbet, iar seara s-a încheiat într-o notă cât se poate de pozitivă.

Ai avut un număr senzațional, a lăudat-o Ozana Barabancea.

Emisiunea „Te Cunosc de Undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play!

Personajul care i-a testat limitele! Lady Gaga, adusă pe scenă de ADDA la Te Cunosc de Undeva... Duet al ''greilor''! Monica Anghel și Marcel Pavel se transformă în Robbie Williams & Jane Horrocks la Te Cunosc de ...
Ultimele știri