Antena Căutare

Ce decizie au luat Ana și Tudor Ionescu după participarea la Power Couple România. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Ana și Tudor Ionescu au dezvăluit în ce mod le-a schimbat relația participarea la Power Couple România. Cei doi soți au făcut schimbări mari atât în cuplu, cât și în viața personală.

colaj foto ana si tudor ionescu la power couple romania Galerie
Ana și Tudor Ionescu au dezvăluit în ce mod le-a schimbat relația participarea la Power Couple România. Cei doi soți au făcut schimbări mari atât în cuplu, cât și în viața personală. | Antena 1

Ana și Tudor Ionescu s-au numărat printre cele mai îndrăgite perechi de la Power Couple România, însă nu au lipsit nici momentele tensionate. Cei doi au trăit intens fiecare clipă și chiar au sărit scântei între ei la unele probe. Cu toate acestea, ei au dezvăluit încă din timpul show-ului că lecțiile învățate în Malta îi vor ajuta foarte mult în viața de cuplu. Astfel, după participarea la Power Couple România au luat o serie de decizii care le-au schimbat viața.

Citește și: Power Couple România, 12 martie 2024. Gestul lui Tudor Ionescu care a lăsat-o pe soția lui, Anamaria, cu gura căscată. Ce a făcut

Ce decizie au luat Ana și Tudor Ionescu după participarea la Power Couple România. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Invitați în cadrul unui live realizat pe pagina oficială a emisiunii, concurenții au dezvăluit că viața lor s-a schimbat foarte mult după participarea la Power Couple România. Deși Anei i-a luat aproape jumătate de an să își covingă soțul să participe, acum sunt extrem de bucuroși că au luat această decizie.

Factorul determinant a fost chiar fiica lor, Ilinca, iar după întoarcerea în țară, Ana și Tudor Ionescu de la Power Couple România au decis să aplice în viața de zi cu zi lucrurile învățate acolo. Ei și-au schimbat radical stilul de viață, au început să meargă împreună la sală și comunică mult mai mult.

„Mi-a luat 5, 6 luni să-l conving pe Tudor să participăm pentru că după cum s-a și observat în emisiune, el nu este genul acesta să se urce, să se cațere, nu are condiție fizică. Mă rog, nu avea, pentru că de când ne-am întors, mergem amândoi la sală. Avem puțin mai multă condiție fizică”, a spus soția lui Tudor.

În cele din urmă, ce l-a determinat pe artist să accepte participarea a fost chiar fiica sa și a Anei. „L-a determinat faptul că Ilinca se va uita la noi. Ilinca este copilul nostru, are 6 ani jumătate și este cel mai sportiv membru din casă. Îi plac joculețele îi plac concursurile și știam că se va uita și o să fie mândră de noi. Și știam că arătându-i că putem să facem lucruri pe care în mod normal nu le-am face acasă, în viitor, va face și ea și va fi mai încrezătoare și curajoasă”, a mai dezvăliut.

Citește și: Cum arată Ilinca, fiica lui Tudor de la Fly Project și a soței lui, Ana. Trăsăturile care atrag atenția

De asemenea, Ana și Tudor Ionescu au mărturisit că participarea la Power Couple România a ținut loc și de terapie. Cei doi soți s-au redescoperit, fiind puși în situații excepționale față de viața cotidiană.

„Noi în Power Couple ne-am redescoperit. Ne-a ajutat foarte tare emisiunea și în postura de cuplu, dar și separat. Eu, de exemplu, am mai multă încredere în mine”, a declarat Ana,

„A schimbat în primul rând comunicarea dintre noi”, a mai adăugat artistul.

Am început să mergem la sală amândoi

„S-au schimnat foarte multe lucruri pentru noi după această emisiune”

Finala Power Couple România aduce o probă de rezistență ce va decide câștigătorii marelui trofeu! Ce se întâmplă în ulti... Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Clipe de panică pentru Tudor și Anamaria Ionescu la probă. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x