Antena Căutare

Cine este Andrei Stoica de la Power Couple România. A dus numele României pe cele mai înalte culmi ale kickboxingului

Andrei Stoica, kickboxer român, participă la Power Couple, sezonul 2, alături de soția lui, Andra Stoica.

Galerie
Atunci când nu e la antrenamente, Andrei se bucură din plin de timpul petrecut în familie și acum se simte mai pregătit ca oricând să demonstreze că el și Andra sunt un Power Couple. | Antena 1

Andrei Stoica este campion mondial la Superkombat la categoria super-cruiser, deținând acest titlu încă din 2013. Kickboxer-ul român este în top 10 la nivel mondial la categoria semi-grea în clasementele GLORY și LiverKick.

Cine e Andrei Stoica de la Power Couple

De asemenea, Andrei Stoica este fost campion European la wushu. El și-a început cariera în arte marțiale la CSA Steaua București.

În 2014, kickboxerul a câștigat titlul de “Luptătorul anului” oferit de Clubul Sportiv al Jurnaliștilor.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă succesul pe care l-a înregistrat în cariera sa, Andrei se poate mândri și cu o viață de familie minunată. Celebrul kickboxer este căsătorit cu frumoasa Andra Stoica și împreună formează un cuplu extem de puternic, fiind completați ca familie de cei trei copii ail or, Albert, în vârstă de 11 ani, Alexandru, în vârstă de 9 ani, și Eva, în vârstă de 5 ani.

Atunci când nu e la antrenamente, Andrei se bucură din plin de timpul petrecut în familie și acum se simte mai pregătit ca oricând să demonstreze că el și Andra sunt un Power Couple.

Citește și: Cum arată penthouse-ul în care locuiesc Cesima și Theo, concurenții Power Couple România sezon 2. Imagini din casa celor doi

De-a lungul anilor, a trecut prin unele dintre cele mai puternice competiții din lume și a fost victorios. A reușit să obțină titluri mondiale și este cunoscut de către o lume întreagă ca Mister KO, iar acum Andrei Stoica vrea un nou câștig, dar nu singur, ci alături de soția lui, Andra Stoica.

”Având în vedere că am experiența competițiilor și a reality show-urilor, mă bucur că acum suntem amândoi. Vreau să se chinuie și ea, cum m-am chinuit în trecut (râde). Aș vrea ca la final să recunoască cât a fost de dificil. Probabil experiența ne va suda și ne va uni mai mult, iar atunci când se va încheia cred că ai noștri copii vor realiza cât suntem de puternici”, spune sportivul.

În același timp, soția lui este convinsă că acest show i se potrivește perfect: ”Am acceptat provocarea pentru că-mi place să-mi testez limitele și sunt o persoană aventuroasă, de fel. Vreau să mă distrez, să mă simt bine și să ne redescoperim unul pe altul, sub o altă formă. Mi se pare că provocarea asta apare o singură dată în viață, e o experiență de la care am multe așteptări”.

Citește și: Cu ce se ocupa Monica, soția lui Leonard Doroftei, în Canada. Cum s-au cunoscut cei doi: „Îl iubeam cu toată ființa mea”

Power Couple România – La bine și la greu!, sezonul 2

Alături de cuplurile care vor pleca în curând în Malta, se va afla și în acest an, Dani Oțil, prezentatorul emisiunii, care a pornit deja spre locația de filmare. ”Plec în Malta cu un nod în gât, dar și cu fluturi în stomac, pentru că dacă anul trecut mergeam în necunoscut și aveam emoții strict pentru proiect, acum știu ce mă așteaptă.

Oamenii știu că e un show activ și pentru prezentator, trebuie să mă cațăr, să intru în apă, să stau la înălțimi, să-mi testez și eu, la rândul meu, limitele. Abia aștept să încerc probele, deja e un lucru cunoscut faptul că 90% din probe sunt testate și de către staff, dar și de mine. Am niște probe preferate deja, nu pot să le divulg, dar pot să vă spun că sunt wow.

Am mari emoții pentru concurenți, de data asta, pe unii îi cunosc, au trecut pe la mine prin emisiune des, și știindu-i ca profil, mai ales pe băieți, și văzând ce s-a întâmplat anul trecut cu fetele care s-au motivat foarte tare și și-au învins fobii, în timp ce băieții s-au descurcat mai slab, pentru cei pe care-i cunosc... am emoții”, declară Dani Oțil înainte de startul filmărilor.

La bine și la greu, cele nouă cupluri care au acceptat provocarea participării sunt gata să fie puse la încercări total surprinzătoare!

Citește și: Cum s-au cunoscut DOC și soția lui. Cu ce se ocupă Anca Munteanu de la Power Couple România, sezon 2

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x