Antena Căutare

Prețul cel bun, 20 decembrie. Concurenta căreia Liviu Vârciu i-a cerut o poză când ajunge acasă. Stilul său a fost apreciat

Doamna Sofica a fost extrem de norocoasă în ediția din 20 decembrie de la Prețul cel bun și mai mult decât atât a atras atenția în mod special încă de la primii pași în platou. Andrei Ștefănescu i-a admirat stilul vestimentar și eleganța și a apreciat că poartă steagul României în piept. Mai mult, Liviu Vârciu a fost surprins să audă ce își dorește aceasta.

Doamna Sofica a fost extrem de norocoasă în ediția din 20 decembrie de la Prețul cel bun și mai mult decât atât a atras atenția în mod special încă de la primii pași în platou.

Antena 1/ Prețul cel bun

Domna Sofica este o femeie extrem de stilată și dichisită. Aceasta a venit îmbrăcată extrem de frumos, elegantă din cap până în picioare și i-a surprins pe toți cei din platou cu energia sa.

Aceasta a nimerit toate prețurile la runda de joc și s-a bucurat să câștige o bandă de alergare

De ce i-a cerut Liviu Vârciu doamnei Sofica o poză, în ediția din 20 decembrie de la Prețul cel bun

Premiul ei cel mare este o bandă de alergare și a spus că își dorește foarte mult să o câștige pentru ea! Deși Liviu Vârciu s-a gândit că o va da nepoților, aproape ca nu -a venit să creadă când a auzit că doamna Sofica, la vârsta dânsei, vrea să alerge pe bandă și săs e mențină în forță.

Aproape că nu a crezut ce aude și i-a cerut o poză de acasă să o vadă pe bandă: “Ia să-mi dați o poză”, spune Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 17 decembrie. Drama concurentei care i-a emoționat pe toți. Și-a pus sufletul pe tavă în fața lui Liviu Vârciu

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 17 decembrie. Concurentul care speră să câștige un premiu pentru bebelușul lui. Ce vârstă are, însă, concurentul

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 17 decembrie. Gestul incredibil, demn de laudă, pe care l-a făcut concurenta. Cum a salvat un suflet

Prețul cel bun, 20 decembrie. Momentul care l-a emoționat pe Liviu Vârciu: “Nu mă faceți să plâng”... Prețul cel bun, 20 decembrie. Premiul cel mare s-a dat! Cine a câștigat mașina nou-nouță și cât costă, de fapt, automobi...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x