Antena Căutare

Prețul cel bun, 17 decembrie. Concurentul care speră să câștige un premiu pentru bebelușul lui. Ce vârstă are, însă, concurentul

Gabriel a venit în ediția 72 la Prețul cel bun pentru a-și încerca norocul, sperând să câștige un premiu pentru bebelușul lui nou-născut.

Pentru ultima licitație, mai era nevoie de un concurent, așa că Andrei Ștefănescu a chemat în arenă încă o persoană din public. Ultimul concurent al serii a intrat în scenă. Gabriel era profund emoționat.

Antena 1

Pentru ultima licitație, mai era nevoie de un concurent, așa că Andrei Ștefănescu a chemat în arenă încă o persoană din public. Ultimul concurent al serii a intrat în scenă. Gabriel era profund emoționat.

Când l-a întrebat ce ocupație are, Gabriel a spus că e shawormar. Tânărul în vârstă de 22 ani era nerăbdător să liciteze la ultima licitație.

Concurentul care a venit să câștige pentru bebelușul lui

Gabriel a povestit că vine din Ploiești. Andrei Ștefănescu l-a întrebat ce ar vrea să câștige,

“Ceva pentru bebelușul meu”, a spus Gabriel zâmbind.

Citește și: Prețul cel bun, 16 decembrie. Concurentul care vrea să devină preot, dar pe timpul nopții practică o altă meserie. Cu ce se ocupă

Deși este foarte tânăr, concurentul este căsătorit și are deja un fiu de care e tare mândru și dorește să îi asigure toate condițiile necesare pentru a crește sănătos și fericit.

Gabriel a povestit că are un bebeluș de 6 luni și și-ar dori să câștige orice pentru băiețelul lui.

“Un pătuț nou. Aș vrea să îi schimb pătuțul sau un cărucior”, a spus concurentul.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 16 decembrie. Concurenta care l-a certat pe Liviu Vârciu. Care a fost motivul. “E așa răutăcios!”

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 17 decembrie. Gestul incredibil, demn de laudă, pe care l-a făcut concurenta. Cum a salvat un suflet... Prețul cel bun, 20 decembrie. Momentul care l-a emoționat pe Liviu Vârciu: “Nu mă faceți să plâng”...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x