Căutare Live

Prețul cel bun, 17 decembrie. Gestul incredibil, demn de laudă, pe care l-a făcut concurenta. Cum a salvat un suflet

Doamna Constanța a demonstrat că are un suflet mare și a povestit cum a reușit să salveze un băiețel din sărăcie.

Andrei Ștefănescu a invitat în arenă o nouă concurentă pe nume Constanța Tănase. Atunci când Andrei a întrebat-o pe domna Constanța dacă are copii sau nepoți, concurenta a răspuns că are și copii, dar a făcut și un gest impresionant.

Antena 1

Andrei Ștefănescu a invitat în arenă o nouă concurentă pe nume Constanța Tănase. Atunci când Andrei a întrebat-o pe domna Constanța dacă are copii sau nepoți, concurenta a răspuns că are și copii, dar a făcut și un gest impresionant.

“Am și un băiețel de 8 luni pe care îl cresc”, a mărturisit concurenta.

“Ați înfiat practic un băiețel? Ce frumos, doamnă!”, i-a zis Andrei.

Concurenta cu suflet mare a redat speranța unui copil

“Nu l-am luat. A venit pur și simplu la poarta mea maică-sa cu el să cerșească și eu l-am oprit”, a mai adăugat doamna Constanța.

Citește și: Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care are un frate geamăn identic în public. Ce a dezvăluit despre relația lor

“Incredibil! Și mama l-a lăsat?”, a zis Andrei Ștefănescu.

“L-a lăsat. Vine din an în Paște să îl vadă, dar el e atașat de mine”, a mai adăugat doamna Constanța.

“Are și de ce pentru că aveți un suflet minunat. (…) E dovadă de mare curaj”, i-a spus Andrei concurentei.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 15 decembrie. Momentul în care Liviu Vârciu a prăbușit drona scoasă la licitație. Ce s-a întâmplat, de fapt

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 17 decembrie. Drama concurentei care i-a emoționat pe toți. Și-a pus sufletul pe tavă în fața lui Liviu ... Prețul cel bun, 17 decembrie. Concurentul care speră să câștige un premiu pentru bebelușul lui. Ce vârstă are, însă, con...
Ultimele știri
x