Antena Căutare

Prețul cel bun, 20 decembrie. Momentul care l-a emoționat pe Liviu Vârciu: “Nu mă faceți să plâng”

În a 73-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 20 decembrie 2021, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, fac cunoștință cu o doamnă a cărei viață i-a surprins. Aceasta a avut grijă de copii și a muncit foarte mult pentru sănătatea fiului ei, iar Universul a răsplătit-o cu foarte mult noroc.

În a 73-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 20 decembrie 2021, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, fac cunoștință cu o doamnă a cărei viață i-a surprins. Aceasta a avut grijă de copii și a muncit foarte mult pentru sănătatea fiului ei, iar Universul a răsplătit-o cu foarte mult noroc.

Antena 1/ Prețul cel bun

Doamna Rodica Răducanu este plină de viață și a pășit cu foarte multă încredere în fața lui Andrei Ștefănescu. Când a fost întrebată cu ce se ocupă aceasta a răspuns: “M-am ocupat! Am fost asistentă personală pentru fiul meu și acum sunt șomer”. Însă, munca sa a fost mult mai complexă.

Concurenta a dat de înțeles că unul dintre fii săi a avut probleme de sănătate și ea și-a dedicat viața pentru a-i fi alături în orice moment. Ea a fost foarte norocoasă la joc și a nimerit un preț bun, prilej cu care a stat de vorbă mai pe îndelete și cu Liviu Vârciu, care a invitat-o în față pentru o nouă provocare.

Concurenta de la Prețul cel bun, din 20 decembrie, care l-a emoționat pe Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a fost curios să afle mai multe despre ea, iar doamna Rodia nu s-a sfiit să-i ofere toate detaliile: “Am fost asistent personal la fiul meu și acum sunt șomer. El a făcut 18 ani și statul a considerat că nu mai are nevoie de sprijin”, spune doamna Rodica.

"Ai fost norocos, ai avut-o pe mami încontinuu lângă tine", spune Liviu Vârciu.

“Pentru totdeauna”, spune fiul său din public

“Pentru totdeauna… Uite ce frumos! Nu mă faceți să plâng că eu sunt la o emisiune de divertisment aici, da!?”

“Acum, deocamdată, mă ocup de el că mai are un an, să vedem unde o să meargă”, mai spune doamna Rodica.

Citește și: Prețul cel bun, 17 decembrie. Drama concurentei care i-a emoționat pe toți. Și-a pus sufletul pe tavă în fața lui Liviu Vârciu

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 17 decembrie. Concurentul care speră să câștige un premiu pentru bebelușul lui. Ce vârstă are, însă, concurentul

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 17 decembrie. Gestul incredibil, demn de laudă, pe care l-a făcut concurenta. Cum a salvat un suflet

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 17 decembrie. Concurentul care speră să câștige un premiu pentru bebelușul lui. Ce vârstă are, însă, con... Prețul cel bun, 20 decembrie. Concurenta căreia Liviu Vârciu i-a cerut o poză când ajunge acasă. Stilul său a fost aprec...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x