Antena Căutare

Prețul cel bun, 20 decembrie. Premiul cel mare s-a dat! Cine a câștigat mașina nou-nouță și cât costă, de fapt, automobilul

Doamna Rodica a fost extrem de norocoasă încă de la început. Cu o poveste de viață care a captat atenția, acesta a reușit să treacă dincolo de sticlă și să emoționeze telespectatorii, dar și pe cei prezenți în platou. Ea a reușit să câștige și premiul cel mare pentru că a ascultat de ginere. Cât costă mașina care este acum în posesia sa.

Doamna Rodica a fost extrem de norocoasă încă de la început. Cu o poveste de viață care a captat atenția, acesta a reușit să treacă dincolo de sticlă și să emoționeze telespectatorii, dar și pe cei prezenți în platou.

Antena 1/ Prețul cel bun

Doamna Rodica a avut parte de foarte mult noroc în ediția 73 ediție de la „Preţul cel bun”, din 20 decembrie 2021. Acesta a câștigat pe bandă rulantă, iar la final a fost desemnată marea câștigătoare a unei mașini Dacia Duster.

Doamna Rodica Răducanu a câștigat o mașină la Prețul cel bun, ediția din 20 decembrie. Cât costă

Doamna Rodia Răducanu este plină de viață și a pășit cu foarte multă încredere în fața lui Andrei Ștefănescu, la începutul emisiunii. Când a fost întrebată cu ce se ocupă aceasta a răspuns: “M-am ocupat! Am fost asistentă personală pentru fiul meu și acum sunt șomer”.

Plină de încredere și cu multă credință că lucrurile se vor așeza exact așa cum trebuie, ea s-a lăsat ghidată de ginerel său care i-a recomandat să spună că prețul mașinii este de 83.000 de lei.

După ce a câștigat cea mai mare marjă, de 2200 lei, acesta a mers pe mâna bărbatului și nu a mai dat înapoi după ce a ales să spună acest preț.

“Merg pe mâna ginerelui. Ce o fi, o fi!”, spune doamna Rodica.

Iată că prețul mașinii este de 84.152 de lei, iar Rodica a câștigat mașina. Când a auzit acest lucru a izbucnit în lacrimi.

“Rodica ai câștigat un Duster”, a strigat Liviu Vârciu cât a putut de tare.

Citește și: Prețul cel bun, 17 decembrie. Drama concurentei care i-a emoționat pe toți. Și-a pus sufletul pe tavă în fața lui Liviu Vârciu

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 17 decembrie. Concurentul care speră să câștige un premiu pentru bebelușul lui. Ce vârstă are, însă, concurentul

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 17 decembrie. Gestul incredibil, demn de laudă, pe care l-a făcut concurenta. Cum a salvat un suflet

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 20 decembrie. Concurenta căreia Liviu Vârciu i-a cerut o poză când ajunge acasă. Stilul său a fost aprec... Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta pe care Liviu a complimentat-o de mai multe ori a câștigat 1.000 de lei din pri...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x