Antena Căutare

Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta care a pierdut premiul final, din cauza unei estimări prea mari

În a 74-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 21 decembrie 2021, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, fac cunoștință cu doamnă norocoasă, care a ajuns în finală, dar care nu a ghicit prețul cel bun al unei bucătării mobilate. Cât costă, de fapt.

Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta care a pierdut premiul final, din cauza unei estimări prea mari Galerie
În a 74-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 21 decembrie 2021, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, fac cunoștință cu doamnă norocoasă, care a ajuns în finală, dar care nu a ghicit prețul cel bun al unei bucătării mobilate. Cât costă, de fapt. | Antena 1/ Prețul cel bun

Doamna Valentina a depășit câteva probe dificile cu mult noroc și pricepere în taina prețurilor. Iată că a ajuns în finală și a fost la un pas de a câștiga o bucătărie mobilată, însă prețul estimat de concurentă a fost mult prea mare

Cât costă o bucătărie complet mobilată. Prețul nu a fost ghicit de finalista din 21 decembrie, de la Prețul cel bun

Înainte să vadă despre ce premiu final este vorba, acesta a apăsat pe butonul care îi oferă aleatoriu o marjă de eroare, care o poate ajuta la estimarea prețului și implicit la a pune mâna pe premiu.

Acesta a obținut marja de 550 lei: “E bine 550, dacă te pricepi la prețuri, este bine!”

“Avem astăzi, dragii mei, o bucătărie mare! Cu multe corpuri plus cuptor, plită și chiuvetă mare, completă, cu baterie de inox. Ei, dragii mei, am mai pus în acest premiu un set de trei trei tigăi cu inducție, un set de cuțite cu suport, șapte cuțite frumoase, cu mâner solid, puse într-un superb suport din lemn. Mai avem și un set de ustensile de bucătărie și o cafetărie la care puteți prepara până la 12 cești de cafea”, spune Andrei Ștefănescu.

După ce a auzit toate detaliile, doamna Valentina a ajuns la concluzia că bucătăria costă 9.000 de lei, însă prețul corect este de 7454 lei.

Citește și: Prețul cel bun, 20 decembrie. Premiul cel mare s-a dat! Cine a câștigat mașina nou-nouță și cât costă, de fapt, automobilul

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 20 decembrie. Concurenta căreia Liviu Vârciu i-a cerut o poză când ajunge acasă. Stilul său a fost apreciat

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 20 decembrie. Momentul care l-a emoționat pe Liviu Vârciu: “Nu mă faceți să plâng”

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 21 decembrie. Liviu Vârciu, despre școala pe care ar fi vrut să o urmeze și meseria la care visa... Prețul cel bun, 22 decembrie. Alina i-a uimit pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu cu meseria sa: “Opa, poate să mă vind...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x