Antena Căutare

Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta pe care Liviu a complimentat-o de mai multe ori a câștigat 1.000 de lei din prima

În a 74-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 21 decembrie 2021, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, fac cunoștință cu o concurentă extrem de simpatică și de norocoasă pe nume Denisa Vlădescu. Liviu Vârciu a complimentat-o de mai multe ori, până să afle că logodnicul său se află în public. Reacția sa a fost pe cinste și a stârnit amuzament.

Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta pe care Liviu a complimentat-o de mai multe ori a câștigat 1.000 de lei din prima Galerie
În a 74-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 21 decembrie 2021, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, fac cunoștință cu o concurentă extrem de simpatică și de norocoasă pe nume Denisa Vlădescu. Liviu Vârciu a complimentat-o de mai multe ori, până să afle că logodnicul său se află în public. Reacția sa a fost pe cinste și a stârnit amuzament. | Antena 1/ Prețul cel bun

Denisa Vlădescu a participat la emisiunea din 21 decembrie plină de entuziasm și a avut și noroc cu carul! Acesta a nimeri din start prețul exact a unei mingi de fitness și a câștigat bonusul de 1.000 de lei.

Însă, până să aflăm care este prețul ce i-a adus câștig cu carul, acesta a trecut printr-un dialog savuros cu Liviu Vârciu. Prezentatorul Tv a fost foarte curios să afle câteva detalii din viața personală a concurenței și a complimentat-o până a aflat că logodnicul ei o susșine din public.

Denisa Vlădescu, norocoasă la ediția din 21 decembrie, de la Prețul cel bun

Denisa a venit tocmai din Timișoara, iar drumul până la București a fost de bun augur! Tânăra a ghicit că mingea de fitness costă exact 50 de lei, lucru care i-a adus 1.000 de lei.

Liviu Vârciu a fost foarte încântat când a văzut-o: “Mamă, ce frumoasă ești!”, însă când tânăra energică i-a spus că logodnicul este alături de el, acesta a reacționat imediat: “Nu mai ești așa frumoasă! Ești acceptabilă”, replică ce a adus zâmbetul pe fața tuturor.

Acesta a mai vorbit și de jobul pe care îl are, iar un detaliu ingenios l-a surprins plăcut pe prezentatorul Tv. Denisa Vlădescu a spus că deține o cafenea în Timișoara, dar un un aspect face localul original.

“Comenzile la masă sunt aduse pe baza unui trenuleț electric”, povestește Denisa.

“Mamă, ce idee bună! Tare!”, spune Liviu Vârciu

“Mesele sunt puse lângă o șină de tren. Fiecare masă are o stație, iar trenuțelul se oprește în stația respectivă, iar tu îți iei comanda de pe acel trenuleț. Ospătarul nostru este trenulețul”, spune Denisa Vlădescu.

“Foarte bună ideea! Genială!”, spune Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 20 decembrie. Premiul cel mare s-a dat! Cine a câștigat mașina nou-nouță și cât costă, de fapt, automobilul

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 20 decembrie. Concurenta căreia Liviu Vârciu i-a cerut o poză când ajunge acasă. Stilul său a fost apreciat

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 20 decembrie. Momentul care l-a emoționat pe Liviu Vârciu: “Nu mă faceți să plâng”

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 20 decembrie. Premiul cel mare s-a dat! Cine a câștigat mașina nou-nouță și cât costă, de fapt, automobi... Prețul cel bun, 21 decembrie. Liviu Vârciu, despre școala pe care ar fi vrut să o urmeze și meseria la care visa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x