Antena Căutare

Prețul cel bun, 21 decembrie. Liviu Vârciu, despre școala pe care ar fi vrut să o urmeze și meseria la care visa

În a 74-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 21 decembrie 2021, Liviu Vârciu face cunoștință cu un concurent norocos, care l-a făcut pe acesta să mărturisească ce meserie și-ar fi dorit să aibă, dar și ce școală ar fi vrut să urmeze. Telespectatorii au fost uimiți să afle că e total diferit de munca din prezent a lui Liviu Vârciu.

În a 74-a ediție de la „Preţul cel bun”, din 21 decembrie 2021, Liviu Vârciu face cunoștință cu un concurent norocos, care l-a făcut pe acesta să mărturisească ce meserie și-ar fi dorit să aibă, dar și ce școală ar fi vrut să urmeze. Telespectatorii au fost uimiți să afle că e total diferit de munca din prezent a lui Liviu Vârciu.

Antena 1/ Prețul cel bun

Mihai Cristu a participat în ediția din 21 decembrie de la Prețul cel bun și a demonstrat că are și un dram de noroc. Acesta a fost luat la întrebări de Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, curioși să afle cu ce se ocupă acesta.

Concurentul de la Prețul cel bun, care l-a făcut pe Liviu Vârciu să spună ce meserie și-ar fi dorit

Concurentul vine tocmai din Brăila și este marinar. La licitația inițială el a nimerit prețul cel bun al unui obiect și a fost norocos să ia parte la următorul joc care i-a dus o sumă frumoasă de bani.

Liviu Vârciu a fost curios să afle mai multe detalii despre meseria sa, prilej care l-a făcut să mărturisească ce școală și-ar fi dorit să urmeze.

Mihai Cristu povestește că este marinar pe sectorul de marfă pe vapor fluvial.

“Marinar… Cât mi-am dorit eu să fac școala de marină, dar nu m-au lăsat!”, mărturisește Liviu Vârciu.

Prezentatorul Tv care se bucură de un succes fulminant în lumea televiziunii și a divertismentului și-ar fi dorit să lucreze pe vapor, însă destinul a avut alte planuri cu el.

După discuția interesantă, cei doi au revenit la regulile jocului, iar Mihai a demonstrat că se pricepe la prețuri foarte bine! Acesta a nimerit costul prduselor expuse și a câștigat la jocul jetoanelor 3500 de lei.

Citește și: Prețul cel bun, 20 decembrie. Premiul cel mare s-a dat! Cine a câștigat mașina nou-nouță și cât costă, de fapt, automobilul

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 20 decembrie. Concurenta căreia Liviu Vârciu i-a cerut o poză când ajunge acasă. Stilul său a fost apreciat

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 20 decembrie. Momentul care l-a emoționat pe Liviu Vârciu: “Nu mă faceți să plâng”

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta pe care Liviu a complimentat-o de mai multe ori a câștigat 1.000 de lei din pri... Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta care a pierdut premiul final, din cauza unei estimări prea mari...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x