Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 decembrie. Concurentul pe care Liviu Vârciu l-a luat în brațe după ce a auzit ce face. Cu ce se ocupă

În ediția din 22 decembrie 2021 a emisiunii Preţul cel bun, sezonul 1, domnul Tudor l-a făcut pe Liviu Vârciu să-l îmbrățișeze. Acesta a vorbit despre meseria lui pe scurt, iar detaliile l-au făcut pe prezentatorul TV să aibă așa reacție. Cu ce a uimit concurentul de la Prețul cel bun.

În ediția din 22 decembrie 2021 a emisiunii Preţul cel bun, sezonul 1, domnul Tudor l-a făcut pe Liviu Vârciu să-l îmbrățișeze. Acesta a vorbit despre meseria lui pe scurt, iar detaliile l-au făcut pe prezentatorul TV să aibă așa reacție. Cu ce a uimit concurentul de la Prețul cel bun.

Antena 1/ Prețul cel bun

În ediția de miercuri, domnul Tudor a demonstrat și că este foarte norocos, el a reușit din prima să se apropie cel mai mult de un preț la licitație și prilej care l-a adus în fața lui Liviu Vârciu.

Prezentatorul TV nu a ezitat să scoată tot de la concurentul din fața lui, iar când a auzit cu ce se ocupă l-a luat în brațe.

De ce l-a îmbrățișat Liviu Vârciu pe domnul Tudor, concurent la Prețul cel bun

După ce prezentatorul TV a aflat cine îl susține din public pe domnul Tudor, acest a fost curios să afle care este meseria sa.

“Întocmesc documentație pentru obținere de Fonduri Europene și de Coeziune”

“Doamne, de când te caut!”, spune Liviu Vârciu.

“Se lansează fonduri pentru căsuțe de vacanță și bungalouri. 200.000 de euro nerambursabili”, spune domnul Tudor, moment în care Liviu Vârciu îl ia în brațe, pesemne că vrea să-și facă o căsuță și a găsit omul potrivit.

“Mare bungalou la Sinaia îmi fac”, spune Andrei Ștefănescu.

După discuție, domnul Tudor a trecut la joc și se pare că a avut mult noroc la bani. Acesta a câștigat sume importante de bani, folosind datele de naștere a persoanelor pe care le iubește cel mai mult.

Citește și: Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta care a pierdut premiul final, din cauza unei estimări prea mari

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 21 decembrie. Liviu Vârciu, despre școala pe care ar fi vrut să o urmeze și meseria la care visa

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 21 decembrie. Concurenta pe care Liviu a complimentat-o de mai multe ori a câștigat 1.000 de lei din prima

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 22 decembrie. Alina i-a uimit pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu cu meseria sa: “Opa, poate să mă vind... Prețul cel bun, 22 decembrie. Concurenta care a câștigat o vacanță de vis în Portugalia. Cât costă sejurul luxuriant...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x