Antena Căutare

Prețul cel bun, 29 decembrie 2021. Concurenta care l-a uimit pe Andrei Ștefănescu cu meseria ei. Ce lucrează aceasta

Concurenta Ioana a venit la Prețul cel bun pentru a câștiga premii inedite, dar Andrei Ștefănescu a fost surprins să audă ce meserie are.

Prețul cel bun, 29 decembrie 2021. Concurenta care l-a uimit pe Andrei Ștefănescu cu meseria ei. Ce lucrează aceasta

Antena 1

Concurenta Ioana a reușit să ia prin suprindere pe toată lumea cu meseria pe care aceasta o are, iar Andrei Ștefănescu a ținut să o întrebe mai multe detalii despre locul ei de muncă.

Concurenta de la Prețul cel bun 2021, 29 decembrie, care a surprins pe toată lumea cu meseria ei

Una dintre concurentele de astăzi de la Prețul cel bun, 2021, 29 decembrie, a reușit să surprindă pe toată lumea cu meseria pe care aceasta o deține. Ioana este biolog în Pitești, iar Andrei Ștefănescu a ținut să-i pună mai multe întrebări pentru a înțelege mai multe despre meseria ei.

Citește și: Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Meseria inedită pe care o are această concurentă. Ce i-a spus Andrei Ștefănescu când a auzit

„O invităm pe Ioana Preda în scenă. Bine ați venit.”, îi spune Andrei Ștefănescu. „Bine v-am găsit”, răspunde ea. „De unde veniți?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Pitești”, răspunde ea. „Singura ati venit?”, întreabă Andrei Ștefănescu.

„Cu susținători. Colege de serviciu, prietene”, îi răspunde ea. „Ce lucrați?”, mai întreabă Andrei Ștefănescu. „Sunt biolog, lucrez într-un laborator”, răspunde ea.

„Ce face un biolog?”, mai întreabă prezentatorul tv. „Face multe. Eu sunt responsabilă de alimente și de consumatori”, răspunde concurenta Ioana.

„Prețurile le știm?”, întreabă Andrei. „Eu zic că da”, răspunde ea.

Citește și: Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Ce a răspuns acest concurent când a fost întrebat dacă merge cu iubita la cumpărături

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Premiile inedite pe care această concurentă le-a câștigat. Ce meserie are

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 28 decembrie 2021. Ce a răspuns acest concurent când a fost întrebat dacă merge cu iubita la cumpărături... Prețul cel bun, 29 decembrie 2021. Premiul inedit pe care această concurentă l-a câștigat. Pentru cine a jucat...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x