A murit Joe Lara, actorul care l-a jucat pe "Tarzan". El și soția s-au stins din viață după ce avionul în care erau s-a prăbușit

Actorul care l-a jucat pe "Tarzan", Joe Lara, a murit la vârsta de 58 de ani, după ce avionul în care se afla împreună cu soția sa și alte cinci persoane s-a prăbușit în Statele Unite ale Americii.

Joe Lara a jucat în "Tarzan in Manhattan" și "Tarzan: The Epic Adventures"

Profimedia

Destinul actorului care l-a jucat pe Tarzan a fost curmat fulgerător în urma prăbușirii unui avion la bordul căruia se afla alături de soția sa, pastorul Gwen Shamblin Lara. Împreună cu cei doi, au mai murit ginerele lui Gwen, pilotul avionului şi trei angajaţi ai bisericii conduse de Gwen.

Lara, actorul care l-a jucat pe Tarzan, s-a căsătorit cu Gwen Shamblin în 2018, renumită pentru fondarea Bisericii Remnant Fellowship, precum și a Atelierului de cântărire - un program denumit "dietă creștină", care a fost la mare căutare în anii '80 și '90 în rândul bisericii.

Citește și: Tarzan împlinește 107 ani. Lista completă a filmelor și desenelor animate cu Omul Junglei

Joe Lara, în vârstă de 58 și Gwen Shamblin Lara, în vârstă de 66, au lăsat în urmă trei copii.

Avionul privat în care se afla Joe Lara a plonjat în lac

Avionul privat, despre care se spune că era un Cessna 501, a decolat sâmbătă de la aeroportul Smyrna, chiar în afara orașului Nashville, și s-ar fi îndreptat spre Palm Beach, însă ar fi plonjat în lacul Percy Priest nu mult după decolare, potrivit TMZ.

Avionul Cessna, care aparținea bisericii conduse de Gwen, s-a îndrepta către Nashville, însă din cauza unei defecțiuni s-a prăbușit în apropiere de Smyrna, Tennessee. La bordul avionului se afla Joe Lara, pastorul Gwen Shamblin Lara, Jennifer J. Martin, David L. Martin, Jessica Walters, Jonathan Walters și Brandon Hannah și niciunul nu a scăpat cu viață.

Citește și: Maimuta Cheetah din seria de filme "Tarzan" a murit la 80 de ani

La fața locului au fost trimise echipaje de salvare și pompieri pentru a căuta victimele, însă fără un rezultat pozitiv. Accidentul tragic a avut loc sâmbătă, pe 29 mai, însă, potrivit Daily Star, publicul a fost informat despre identitatea victielor abia după 24 de ore, când autoritățile locale nu au mai descoperit niciun supraviețuitor.

Citește și: TARZAN, românul care a doborât recordurile mondiale la înot!!!

Cele șapte persoane care se aflau la bordul avonului Cessna au fost declarate moarte. Joe Lara a cunscut celebritatea după ce a interpretat rolul Tarzan în filmul de televiziune "Tarzan in Manhattan", în 1989. Ulterior a apărut în seria de filme difuzate între 1996 și 2000 "Tarzan: The Epic Adventures",.

Ultimele știri