Ana Mocanu, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei! "Este un pic cam impulsiv" |Video

Şi-au aruncat vorbe grele şi au jurat că nu mai vor să ştie unul de altul. Dar inima nu i-a lăsat. Anamaria Mocanu a făcut dezvăluiri despre relaţia cu iubitul ei.

Anamaria Mocanu, fosta asistenta tv a vorbit la Antena Stars despre relația cu iubitul ei. Care au fost motivele pentru care s-au certat și împăcat, dar și ce îi place și ce nu la el.

Tânăra a declarat că sunt de aproximativ nouă luni împreună și le este bine așa, doar că un impediment tot ar exista, și anume faptul că încă nu au reușit să fie mai ponderați și unul și celălalt.

Fosta asistentă mai spunea că nu există certuri prea dese între ei, dar recunoaște ca amândoi sunt cam impulsivi si de aici ar aparea divergențele între ei.

Vica Blochina nu suportă hainele pe ea! Blondina a aruncat sutienul și și-a scos posteriorul bombat, la înaintare! Video interzis celor slabi de inimă!

Ce visuri are Anamaria Mocanu

Anamaria își dorește să poată duce la bun sfârsit toate proiectele începute și cel mai important lucru la care visează este să se căsătoreasca o singura data în viață. Cel mai devastator lucru pentru ea ar fi sa treaca printr-un divorț, de aceea, fosta asistenta nici nu se grăbește cu căsătoria, pentru a putea fi sigura de decizia pe care o va lua, în ceea ce-l privește pe alesul ei.

Îsi dorește doi copii, iar partenerul ei actual este dejă tătic de băiat.

Cum arată Gabriela Cristea la prima oră a dimineții! E abia trezită și n-are pic de machiaj! Urmăritorii au taxat-o scump | FOTO

De asemenea, frumoasa Anamaria mai spunea ca este un barbat care o împlinește din multe puncte de vedere, dar faptul ca este cam impulsiv o deranjează.

"Cred ca nu-mi place ca este un pic cam impulsiv și din punctul acesta de vedere ne asemănam," a spus tânara.

Urmăriți mai multe declarații ale foste asistente tv, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri