Andreea Tonciu, imaginea cu fiica ei care a generat o mulțime de reacții din partea fanilor: "Iar ai photoshopat copila!"

Andreea Tonciu se mândrește de fiecare dată cu fiica ei, însă o poză recentă cu micuța a generat o mulțime de reacții surprinzătoare din partea fanilor.

Andreea Tonciu se mândrește de fiecare dată cu fiica ei, însă o poză recentă cu micuța a generat o mulțime de reacții surprinzătoare din partea fanilor.

Instagram

Andreea Tonciu este o mamă fericită și împlinită, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale cu micuța Rebecca. De asemenea, vedeta nu ezită nici măcar o clipă să împărtășească cele mai adorabile poze cu prietenii virtuali.

Un lucru este evident, focoasa brunetă se mândrește cu o fiică de o frumusețe deosebită, care atrage de fiecare dată atenția internauților, însă de data asta a dus totul la un alt nivel, iar reacțiile fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate.

Cum și-a fotografiat Andreea Tonciu fiica

Andreea Tonciu și-a obișnuit cei 324 mii de urmăritori de pe Instagram cu postările simpatice alături de fața ei, însă o imagine a întors toate privirile oamenilor din mediul online. Se pare că poza e care a pus-o fosta asistentă TV nu a fost una obișnuită, ci a apelat la câteva filtre ale platformei, care o fac pe Rebecca să pară machiată, lucru care i-a deranjat peste măsură pe fanii săi.

Nici complimentele nu au lipsit din peisaj, însă poza a generat o mulțime de păreri contradictorii.

Citește și: Andreea Tonciu a împlinit 35 de ani. Cum arată cadoul impresionant pe care l-a primit

"Frumoasa vieții mele❤️🙏RBK❤️TE IUBESC ENORM❤️", a scris Andreea Tonciu la descrierea imaginii.

Deși foarte mulți au avut lucruri de spus, postarea a strâns peste 26 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii.

"Sunt sigură că e și mai frumoasă fără filtre! ❤️Pupici", "Ce superbă e ❤️Andreea Tonciu când era mică ❤️ vă ador!" sau "Foarte frumoasă!! să vă trăiască, să fie sănătoasă și fericită!😘 Îți seamănă foarte bine!", au fost câteva dintre mesajele pozitive ale fanilor săi.

Citește și: Andreea Tonciu a încercat să se pozeze într-o ipostază fierbinte, dar un lucru le-a atras atenția internauților

Însă au existat și persoane nemulțumite de gestul pe care l-a făcut focoasa brunetă și nu au ezitat să își spună părerea.

"De ce ai editat poza? Copilul e frumos așa cum e", "Iar ai potoshopat copila!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️" sau "De ce editezi pozele copilului? Copiii sunt frumoși prin naturalețea lor...Doamne, cum să faci așa ceva??", i-au mai comentat omaneii din mediul online, vizibil deranjați de gestul Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu s-a lansat în industria muzicală

La finalul lunii martie, Andreea Tonciu nu a mai ținut cont de gura lumii și a decis să se lanseze în industria muzicală. Superba brunetă a rupt trending-ul cu noua sa colaborare alături de celebrul Tzancă Uraganu.

De asemenea, colaborarea sa cu manelistul Tzancă Uraganu a fost un adevărat succes. Piesa "Eu reprezint femeile" a fost lansată în urmă cu trei zile și se află în trending, a strâns mai bine de 1,5 milioane de vizionări, semn că publicul a fost surprins într-un mod pozitiv de debutul Andreei Tonciu în industria muzicală.

"Dragilor, în curând o super nebunie😛 alături de @tzanca__uraganu! Sper să ajungă la inimile voastre❤️❤️❤️", a fost unul dintre mesajele fostei asistente TV, prin care își anunța cei 317 mii de urmăritori de pe Instagram despre surpiza pe care le-a pregătit-o.

Ultimele știri