Căutare Live

Ariana, fiica cea mică a cuplului Mihai și Elwira Petre, a împlinit trei ani. Cât de drăgălașă e în fotografia postată de mama ei

Astăzi, Ariana, fiica cea mică a lui Mihai Petre și a Elwirei Petre, a împlinit trei ani. Iată fotografia pe care mama ei a postat-o în online și cât de drăgălașă este fetița.

Mihai și Elwira Petre, concurenți Asia Express - Drumul Împăraților, sezon 4

Antena 1

Mihai Petre și soția acestuia, Elwira Petre, concurenți Asia Express - sezonul 4 - Drumul Împăraților - au două fetițe adorabile. Pe Catinca, care are opt ani, și pe Ariana, care a împlinit trei anișori.

Citește și: Cum arată Elwira Petre în costum de baie. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată la scurt timp de la întoarcerea din Asia Express

Ariana, fiica cea mică a cuplului Mihai și Elwira Petre, a împlinit trei ani. Cât de drăgălașă este în fotografia postată de mama ei

Elwira Petre a postat pe Instagram o fotografie cu Ariana, care a împlinit trei ani astăzi. Fetița este de-a dreptul adorabilă. În poza respectivă, ea privește într-o parte și zâmbește. Era în aer liber și cel mai probabil se bucura de o zi plăcută, cu soare.

Mama ei a scris la descrierea fotografiei: "La mulți ani, Ari!!! Să rămâi mereu așa de curajoasă, zâmbitoare, veselă și pozitivă! 🤍🤍🤍🤍 #3 #ariana #loveyou #lamultiani #happybirthday #wszystkiegonajlepszego #kochamcie @mihaipetreofficial".

Foarte mulți oameni au lăsat mesaje în care i-au transmis micuței urări de bine, de ziua ei. Mihai Petre a ales să reposteze la InstaStory această fotografie. Și Alexandra Ungureanu, de asemenea, concurentă Asia Express, sezon 4, Drumul Împăraților, i-a transmis Arianei la mulți ani: "Doamneee! ❤️ La mulți ani!", a scris aceasta.

Mihai Petre, Elwira Petre și fetițele lor adorabile

Când au plecat pe Drumul Împăraților, Mihai Petre, în vârstă de 42 de ani, şi Elwira Petre, 40 de ani, le-au lăsat acasă pe Catinca şi Ariana pe mâini sigure, cu bunicii. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2008.

"Când am primit propunerea de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba despre amândoi. O mie de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut să ratez Asia Express", a povestit Elwira Petre.

Ei declarau la momentul nașterii celei de-a doua fiice faptul că venirea pe lume a Arianei le-a echilibrat complet familia.

Mihai și Elwira Petre au vorbit despre provocarea Asia Express - Drumul Împăraților, sezonul 4

Mihai Petre, despre Asia Express: "Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu 'din lacrimă', ci dintr-o 'mare mizerie', sincer. E intens! Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!".

Elwira Petre a completat: "E foarte intens! E wow, wow! Dimineața începe cu ceva și se termină cu altceva. Seara, când ajungi la cazare, nu mai știi ce ai făcut dimineața. Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp, că nu știu, creierul meu nu le mai ține minte pe toate".

Antonia, motivul pentru care nu a vrut să posteze imagini de la petrecera de ziua fiicei sale. Vedeta a explicat totul... Mama Antoniei, surprinsă în compania unui bărbat misterios. Cum s-a pozat Denise Iacobescu în costum de baie...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x