Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Beyonce împlinește azi 38 de ani. 20 lucruri neștiute despre Queen B

Beyonce Knowles împlinește astăzi frumoasa vârstă de 38 de ani, fiind una dintre cele mai cunoscute cântărețe din întreaga lume, cu o carieră de succes și o familie frumoasă. Iată câteva lucruri neștiute despre Queen B.

Beyonce Knowles împlinește astăzi frumoasa vârstă de 38 de ani, fiind una dintre cele mai cunoscute cântărețe din întreaga lume, cu o carieră de succes și o familie frumoasă. Iată câteva lucruri neștiute despre Queen B.

Astăzi, 4 septembrie, faimoasa cântăreață Beyonce împlinește 38 de ani. Beyonce se consideră o femeie împlinită. Ea e star internaţional, câştigă în medie 16.000 de dolari pe minut, e în­conjurată zi-lumină de un staff impresi­onant, are bucătar şi antrenor personal, avion, iaht şi chiar şi propria insulă, trei copii frumoşi şi un soţ la fel de celebru. Iată câteva lucruri neștiute despre faimoasa artistă.

Lucruri neștiute despre Queen B

1.Pe numele real Beyonce Giselle Knowles, Queen B s-a născut pe 4 septembrie 1981 în Houston, statul Texas. Şi-a început cariera muzicală în anul 1997, în trupa Destiny's Child, iar între timp a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pop.

2. Când era micuță nu îi plăceau deloc urechile ei!

3. Când era mică, Beyonce cerea 5$ fiecărui musafir din casă, care dorea să o vadă cântând.

4. La șapte ani a întrecut fete de 15-16 ani și a câștigat un concurs de talente cântând piesa ”Imagine” de la John Lennon.

5. Beyonce a trecut printr-o perioadă de depresie la sfărșitul anilor '90, pe când trupa Destiny's Child era din ce în ce mai iubită. Depresia ei a fost cauzată de plecarea a două compomente din trupă (LeToya Luckett și LaTavia Robertson), dar și de despărțirea de iubitul alături de care a avut o lungă relație.

6. În anul 2006, cuvântul ”bootylicious” a fost inclus oficial în celebrul dicționar Oxford și azi face parte din vocabularul limbii engleze moderne.

7.Se vehiculează că Jay-Z, soțul artistei, nu îi este fidel, acesta făcând-o pe faimoasa cântăreaţă să con­state pe propria piele că banii nu aduc întotdeauna fericirea. Numele albumului ei de debut – „Dangerously in Love – a fost parcă premonitoriu în privinţa iubi­rii lui Beyoncé pentru Jay-Z, deoarece, în timpul celor nouă ani de căsnicie, relaţia lor a fost pusă de multe ori sub semnul întrebării. Deşi cei doi soţi nu au vorbit niciodată explicit despre viaţa lor de cuplu, au făcut-o totuşi prin interme­diul muzicii. Prima oară când Beyoncé a alimentat speculaţiile cu privire la pro­blemele lor amoroase a fost în timpul unui concert, când a schimbat versurile cântecului „Resentment, făcând referi­re la o altă femeie, despre care a spus că „nu e ca mine, nu e nici jumătate din ce sunt eu.

8. Erau mari șanse ca piesa Crazy In Love să nu apară. Motivul? Lui Beyonce nu îi plăcea intrumentalul și îi se părea prea oldschool. Dar, din fericire, s-a răzgândit între timp.

9. Jay-Z și Beyonce nu s-au cuplat prea repede. De fapt, lui Jay-Z i-a luat un an să aibă curajul de a o invita la întâlnire.

10. Beyonce înregistrează toate interviurile cu jurnaliști și le ține în arhiva personală. Așa e sigură că orice declarație făcută de ea, apare la fel și în presă.

11. Înainte de nașterea lui Blue Ivy, Beyonce a pierdut o sarcină și spune că a fost cea mai tristă experiență prin care a trecut vreodată.

12. Mama lui Queen B are 63 de ani, arată impecabil, şi e vedetă pe Instagram.

13. Duminică e ziua pentru pizza – e mica plăcere vinovată pe care Beyonce și-o permite.

14. Queen B. are un fel de obsesie pentru numărul ”4”. Ziua ei e în 4 septembrie, ziua lui Jay-Z e în 4 decembrie, nunta lor a fost în 4 aprilie 2008. Al patrulea album al artistei e numit tot...4.

15. Beyonce, sau Reina, cum îi spun spaniolii, a înregistrat un cântec în spaniolă!

16. Mascara e machiajul ei preferat.

17. Bey a câştigat 20 de premii Grammy şi e are cele mai multe nominalizări din istoria galei.

18. În albumul „Lemonade, lansat în 2016, Beyoncé dezvăluie infi­delităţile soţului său în felul ei incitant: „E ultimul avertisment. Ştii că eu am in­suflat viaţa în tine, apoi îi dă lovitura de graţie: „O să-ţi pierzi consoarta!. Acela a fost momentul în care reţelele de so­cializare au luat foc, toată lumea aştep­tând ca ruptura anunţată de Beyoncé prin intermediul muzicii sale să se pro­ducă. Artista a scos ulterior o melodie al cărei titlu spune totul – „Forgiveness. Rezultatul? Anul trecut, artista a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume gemeni.

19. Sir și Rumi, gemenii ei și ai lui Jay-Z, au împlinit 1 an, iar fiica lor mai mare, Blue Ivy, are deja șase ani.

20.Queen B a devenit un fashion icon, chiar dacă vedeta nu are genul de siluetă skinny cum au majoritatea vedetelor de la Hollywood. Trebuie să recunoaștem însă că Beyoncé arată perfect și în rochii mulate, și în pantaloni scurți, iar ținutele pe care le îmbracă le fac pe tinerele mai puțin skinny să prindă curaj. Până la urmă, este vorba despre atitudine, iar Beyoncé are cât cuprinde.

Citește și:

La 37 de ani, mamă a trei copii, Beyonce ajunsese la 100 de kilograme. A slăbit printr-o dietă cu plante

O iubești pe Beyonce? Trebuie să-i vezi noul videoclip al piesei "Spirit'', inclusă pe coloana sonoră ''The Lion King''

Michael Jackson ar fi împlinit, azi, 61 de ani. 29 de lucruri pe care nu le știai despre el

Cum a depășit Thalia momentul tragic al pierderii mamei sale. Fotografii rare de familie

Sursă foto: instragram.com/beyonce