Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Carmen Grebenișan, cu iubitul la plimbare! Sexy-bloggerița pare mai îndrăgostită ca niciodată! Cum s-au fotografiat cei doi iubiți! |Foto

Carmen Grebenișan și-a scos iubitul la plimbare. Celebra bloggeriță s-a săturat de oraș și a ales să evadeze alături de bărbatul din viata ei, într-un loc absolut mirific, iar imaginile vorbesc de la sine.

Carmen Grebenișan a ieșit cu iubitul la plimbare. Locul este unul mirific și plin de miresme anti-stres, iar decorul în care s-au fotografiat este parcă rupt din povești.

Carmen Grebenișan, primele declarații despre iubit și căsătorie: Probabil o să apară un copil și la mine, cine știe!

Sexy-bloggerița de la Asia Express are un nou iubit farmacist, iar cei doi și-au asumat, deja, povestea de dragoste.

Recent, frumoasa bloggerița a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de iubitul ei. Cei doi se aflau într-un lan de lavandă, la apus de soare și par extrem de fericiți și îndrăgostiți.

Carmen Grebenișan, concurenta de la Asia Express, a anunțat cu puțin timp în urmă, că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr, despre care a și făcut primele declarații.

Carmen Grebenișan a înlocuit sutienul cu blănița! Cum s-a pozat frumoasa vloggeriță |Foto

Se pare că blonda de la Asia Express nu a suferit foarte mult după fostul, pentru că și-a făcut rapid o altă relație și este fericită cu alegerea pe care a făcut-o.

FOTO| Cum arăta Carmen Grebenișan în copilărie! N-ai fi crezut într-o astfel de transformare! Imagini de colecție cu frumoasa blondină!

"Suntem din februarie împreună. Am nevoie de confortul ăsta, să știu că am o perosană lângă mine. Lucrurile au avansat într-un mod destul de alert. Copiii se fac atunci când simți", mărturisit Carmen.

Carmen Grebenișan a dezvăluit că noul ei iubit este mai mic decât ea și că este farmacist.

Recomandari