Căutare Live

Catrinel Menghia, declarații despre căsnicia eșuată, cu fotbalistul italian Massimo Brambati! |Video

Povestea de dragoste dintre Catrinel Menghia şi fostul fotbalist italian, Massimo Brambati, a fost îndelung comentată. Dar, la patru ani, de la divorţul dureros, ambii şi-au găsit fericirea. El- alături de o tânără tenismenă, cu 23 de ani mai mică decât el, iar ea- alături de un cunoscut producător de filme, pe care l-a făcut şi tătic.

După o căsnicie eșuată înter Catrinel Menghia si Massimo Brambati, se pare ca cei doi și-au gășit sufeletele pereche.

Inima fotbalistului Massimo Brambati bate cu putere pentru tenismena Corina Dentori, pe care a și cerut-o de soție. Se pare ca după perioada de izolare la Miami, și-au dat seama că sunt facuți unul pentru celălalt.

Massimo i-a pus un inel cu diamant negru pe deget. Bineînțeles, tenismena nu a ratat ocazia de a arăta impresionanta bijuterie, si a postat imediat o fotografie pe Instagram, unde a scris mesajul: "Am spus Da."

Prin ce a trecut Alina Ceușan de când este însărcinată! Vedeta nu își imagina că va întâmpina aceste greutăți! "În primul trimestru m-am simțit foarte rău ! M-am simțit ca și cum aș fi fost într-un roller coaster nebun. " |Video

Se pare că Massimo Brambati, fostul fotbalist italian a rămas fidel tiparelor de femei, căci și acum ca în trecut, și-a ales o parteneră mult mai tânăra decât el. De data aceasta este vorba de o diferență de 23 de ani, însă acest aspect pare să nu conteze deloc.

în ce priveste trecutul, Massimo Brambati, fostul soț al lui Catrinel Menghia, se pare ca a rămas în relații bune cu fosta soție, dar așa cum era de așteptat, fiecare și-a refăcut viață amoroasă.

Liviu Vârciu, în culmea fericirii! Artistul a devenit tată, pentru a treia oară! Iubita lui i-a dăruit un băiat!

Catrinel Menghia în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Massimiliano Di Ludovico, căruiai-a dăruit și o fiică.

Catrinel Menghia a povestit despre fosta ei căsnicie, care a durat șase ani. Frumoasa româncă neagă faptul că diferența de vârsta ar fi fost problema între cei doi, dar nici faptul că Massimo nu și-ar fi dorit un copil, dupa cum se specula în presă.

Urmăriți declarațiile frumoasei Catrinel Menghia, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri