Căutare Live

Ce mai face Ana Maria Ion, partenera lui Jean Gavril de la „Dancing on Ice”. Câștigătoarea și-a îndeplinit cel mai mare vis

Ana Maria Ion s-a ținut de cuvânt și a investit premiul cel mare câștigat la „Dancing on Ice - Vis în doi” în cel mai mare vis al ei.

Ana Maria Ion s-a ținut de cuvânt și a investit premiul cel mare câștigat la „Dancing on Ice - Vis în doi” în cel mai mare vis al ei.

Antena 1

Jean Gavril și partenera lui, Ana Maria Ion s-au reunit la doar câteva luni după ce au câștigat premiul cel mare la „Dancing on Ice - Vis în doi”. Cei doi au format una dintre cele mai puternice echipe pe întreg parcursul show-ului și au uimit juriul și publicul, cu reprezentațiile lor, la fiecare ediție. Munca depusă împreună i-a apropiat și mai mult și se pare că au rămas buni prieteni.

Ce mai face acum Ana Maria Ion, partenera lui Jean Gavril de la „Dancing on Ice - Vis în doi”

Deși au luat-o pe drumuri separate, Jean Gabril și Ana Maria Ion s-au ținut de cuvânt. Ei au promis că vor păstra legătură și vor rămâne prieteni și iată că așa a fost

După ce au câștigat împreună premiul de 50.000 de Euro pus la bătaie în competiția Dancing on Ice, cei doi și-au continuat planurile.

Jean Gavril a răspuns „Prezent!” unei noi provocări marca Antena 1 și a plecat, alături de fratele său la Amercia Express. În același timp, partenera sa de dans și patinaj a plecat din țară pentru a-și urma visul - acela de a devei coregraf pentru dans pe gheață.

Citește și: Imagini de colecție cu Jean Gavril din copilărie. Cât de bine seamănă fiica sa cu el. Micuța Eva este copia fidelă a tatălui ei

Proaspăt întors de pe Drumul Aurului, artistul a postat pe contul său de Instagram câteva forografii care i-au bucurat pe toată lumea. În imaginile de pe rețelele de socializare el apare alături de nimeni alta decât Ana Maria Ion, tânăra pentru care a fost un adevărat sprijin în competiție.

Se pare că tânara a revenit în țară și i-a făcut o vizită colegului și preitenului ei care acum locuiește la malul mării. Ei s-au pozat împreună pe plajă, iar artistul a dat și vestea cea mare. Ana Maria Ion a fost acceptată la facultatea la care își dorea și acum locuiește în Anglia, fiind cu un pas mai aproape de a-și îndeplini cel mai mare vis.

„Azi m-am reîntanit cu Ana. eu venit de departe dupa @asiaexpressromania , ea venita de departe din Anglia unde s-a înscris la facultate și a și fost acceptată. M-am bucurat mult să o văd fericită și că planurile făcute încep să se contureze. muncă și perseverență forever, a fost un an greu si am trecut cu bine prin el, începem să vedem si rezultatele. bravo!”, a scris Jean Gavril pe Instagram.

Citește și: Prima reacție a lui Sore după ce Jean Gavril și Ana Maria Ion au câștigat primul sezon din Dancing on Ice - Vis în doi

În primăvara acestui an, după un duel final foarte strâns între două dintre cele mai puternice echipe de la „Dancing on Ice - Vis în doi”, Jean Gavril și Ana Maria Ion au fost aleși, de public, câștigătorii primului sezon.

„Mă simt foarte fericită. Cu premiul îmi voi îndeplini visul de a merge la facultate în Anglia, de a deveni un coregraf și de a demonstra că și în România se poate face coregrafie. Mi-a plăcut foarte mult această experiență, și mâine aș repeta-o dacă aș avea ocazia, pentru că Jean a fost foarte bun, silitor și ascultător, cu alte cuvinte un adevărat sportiv de performanță”, spunea în luna aprilie a acestui an, Ana, câștigătoarea premiului de 50.000 de euro „Dancing on Ice – Vis în doi”.

Cum își face Inna milioanele de euro cu ajutorul altor vedete. Este cea mai înstărită vedetă de la noi... Cât câștigă Lora din afacerea cu produse cosmetice. Vedeta s-ar putea lăsa oricând de cântat, după încasările de anul tr...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x