Ce note a luat Margherita de la Clejani la Bac și ce meserie are, de fapt

Margherita de la Clejani a devenit protagonista unui scandal uriaș după ce a provocat un accident auto și ulterior polițiștii au descoperit că tânăra consumase substanțe interzise. Ce note a luat bruneta la examenul de Bacalaureat și ce facultate a absolvit?

Margherita de la Clejani, detalii incredibile despre viața ei

Margherita de la Clejani a reușit să ajungă în prima pagină a tabloidelor după ce a provocat un accident auto. Tânăra fusese sfătuită de către prietenul său (Theo) să nu conducă, dar bruneta a ignorat sfatul și a ajuns să provoace un accident.

CE NOTE A LUAT MARGHERITA DE LA CLEJANI LA BACALAUREAT

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au descoperit faptul că vedeta se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

citește și: Imaginile ce au șocat fanii! Cum arăta Margherita de la Clejani, înainte de operațiile estetice

Margherita de la Clejani și-a surprins fanii recent cu o nouă atitudine de fată rea. Aceasta a început să posteze tot felul de poze, mesaje și clipuri video bizare pe pagina sa oficială de Instagram și admiratorii au fost uimiți de schimbarea radicală de comportament. Mulți consideră acum că totul are legătură cu un posibil consum de droguri sau cu anturajul.

Ce note a luat Margherita de la Clejani la Bac și ce meserie are, de fapt

Margherita de la Clejani, detalii incredibile despre viața ei

Margherita de la Clejani, protagonista unui scandal recent

Pentru cei care nu știu, Margherita de la Clejani este absolventă a facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din București și mulți dintre profesorii pe care i-a avut au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

citește și: Ea e fiica secretă a lui Ioniță de la Clejani, pe care o blestema Margherita! E uluitor ce face în prezent

Înainte de asta însă, Margherita de la Clejani nu a făcut o impresie bună la examenul de Bacalaureat. La prima sesiune susținută, vedeta a picat cu media 5.98. În anul 2012, Margherita de la Clejani termina liceul „Dinu Lipatti” și obținea la Bac notele 5,2 la istorie, 6,4 la română și 6,35 la geografie. În sesiunea următoare, din toamnă, vedeta a promovat examenul de Bacalaureat cu media 6.65.

După ce a postat o fotografie cu lucrarea sa de disertație, fanii au putut descoperi cum o cheamă pe vedetă, de fapt! Margherita de la Clejani se numește în realitate Manole Miryam Margareta.

Ultimele știri