Căutare Live

Ce probleme de sănătate are fiica Cristinei Cioran. „Ți se rupe sufletul în bucăți”. Ce a anunțat despre micuța născută prematur

Fiica Cristinei Cioran trece printr-un moment în care are dificultăți de respirație din cauza mucoasei și plânge continuu, iar vedeta a povestit pe rețelele sociale ce simte când își aude copilul plângând.

Cristina Cioran le-a povestit fanilor cu ce probleme se confruntă

Instagram

Deși este contientă de faptul că este ceva firesc să treacă și prin momente mai grele cu fiica ei, Cristina Cioran le-a povestit fanilor că i se rupe inima când o aude pe Ema plângând. Blonda a mărturisit că mai multe zile la rând a trebuit să-i acorde tratament special fiicei sale.

Citește și: Cum arată Ema, fiica Cristinei Cioran. Vedeta a publicat pentru prima dată o imagine cu chipul micuței care s-a născut prematur

Cristina Cioran, despre fiica ei: „Ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge”

„Da… a 5 a zi de muci... aspirator… ser… apă de mare….plâns … nopți nedormite… știu că o să ziceți că așa e cu bebeluș… dar ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge și vezi că nu poate respiră. Nu știu dacă te obișnuiești vreodată cu asta… vorbeam cu alte mămici de Batista bebelușului. Dacă nu era treaba asta???? Cum făceam???? Oare mamele noastre cum reusau să ne scoată mucii???”, a scris Cristina Cioran pe contul său de Instagram, alături de o fotografie cu ea în care se vede că este obosită.

Cristina Cioran a născut prematur în vara anului 2021

Cristina Cioran a devenit mamă cu câteva zile înainte de a împlini 44 de ani. Micuța sa trebuia să se nască în septembrie, însă lucrurile s-au schimbat după ce vedeta s-a confruntat cu câteva probleme în sarcină și a născut pe 19 iulie 2021.

La scurt timp după ce a născut, Cristina Cioran s-a filmat plângând, rugându-i pe fani să se roage pentur sănătatea micuței Ema. Ulterior, vedeta a șters imaginile în care nu-și putea stăpâni lacrimile și le-a precizat urmăritorilor săi că situația se ameliorează.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a spus Cristina CIoran la cu lacrimi în ochi, la scurt timp după c ea născut prematur. După 5 zile de la naștere, Cristina Cioran a fost externată din spital, însă fiica ei a rămas sub supravegherea medicilor.

Citește și: Fiica lui Ilan și a Alinei Laufer topește inimile oamenilor. Cât de frumoasă s-a făcut Davina, micuța care s-a născut prematur

Ce a transmis Cristina Cioran la scurt timp după ce a născut

De asemenea, la scurt timp după ce a născut, actrița a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul emoționant.

„Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întarește! Suntem AboveTheSky!”, a scris Cristina Cioran în dreptul fotografiei cu ea, din spital.

La scurt timp după ce a născut prematur, Cristina Cioran a plecat la mare, la mama ei. Vedeta a publicat o imagine cu femeia care i-a dat viață, însă plecarea ei din București a stârnit reacții critice din partea fanilor. Ulterior, Cristina Cioran a venit cu explicații prin care și-a motivat decizia de a pleca o zi la Constanța, în timp ce fiica ei se afla în spital:

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, a explicat Cristina Cioran.

Anca Neacșu, ex-ASIA, primele declarații despre divorț. Motivele care au dus la ruptura de soțul turc, după 10 ani de că... Cum arată Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan, într-o ținută din latex. Ce a ales să poarte la un eveniment deosebi...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x